جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

دلنوشته [آتشین مهر] اثر «رها آداباقری کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط نیهان با نام [آتشین مهر] اثر «رها آداباقری کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 299 بازدید, 20 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع [آتشین مهر] اثر «رها آداباقری کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع نیهان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نیهان
موضوع نویسنده

نیهان

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Mar
79
525
مدال‌ها
2
تو رفته‌ای و من در این کویر بی‌انتها از فقدان مهرت سرگردانم. سایه‌ی وحشت‌انگیز تنهایی، گویی خفاشی سیاه است که بر فراز سرم پرواز می‌کند و هر بار که بال می‌زند، ذرات غبار ناامیدی را بر سرم می‌ریزد. هر روز، صحنه نبردی جدید است در دشت وسیع دلتنگی. خاطراتت سپاهی زره‌پوش هستند که به قلعه‌ی مقاومت من حمله می‌کنند. فکر نبودنت، شمشیری برنده است که رگ‌های امیدم را می‌برد. و من، آخرین بازمانده‌ی این نبرد نابرابر، ژنرالی خسته اما تسلیم‌ناپذیر، با زرهی از اندوه و سپری از خاطراتت، در برابر لشکریان فراق ایستاده‌ام.

بالا پایین