جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 314 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17
1079367994885354.jpg
معرفی کتاب اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم؟

خورشید خانم این‌جاست تا به فرزند شما در شناخت احساساتش کمک کند! کتاب اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم؟ ترانه‌هایی کودکانه، منتشرشده‌ در مؤسسه‌ی دی کی است که با زبان شعر و بازی احساسات مختلف را به کودکان خردسال معرفی می‌کند. مجلد حاضر از این مجموعه‌ی شاد و رنگی به احساس «شادی» خواهد پرداخت.

درباره‌‌ی کتاب اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم؟

وقت‌هایی که احساس خوشحالی می‌کنیم چه اتفاقی در مغز و بدن ما می‌افتد؟ آیا زمانی که احساس شادی از ما دور می‌شود باید نگران باشیم؟ یعنی خوشحالی هیچ‌وقت به سمت ما بر نخواهد گشت؟! دی کی (DK) انتشارات مرجع کتاب برای کودکان، با مجموعه ترانه‌هایی ناب و خواندنی، فرزند شما را با احساسات مختلف آشنا خواهد کرد. در این قسمت از این مجموعه‌ی مصور و جذاب، یعنی اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم؟ (First Emotions: I Feel Happy)، هر آنچه کودکتان نیاز دارد تا درباره‌ی این احساس شیرین بداند را خواهد آموخت؛ آن هم با کمک شخصیت جذاب این کتاب یعنی خورشید دوست‌داشتنی.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب اولین احساسات من: چه جوری من شاد باشم؟
نویسندهگروه نویسندگان
مترجممریم اسلامی، شروین جوانبخت
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات21
زبانفارسی
شابک978-622-274-495-3
موضوع کتابکتاب شعر کودک

بالا پایین