- Sep
- 5,799
- 27,078
- مدالها
- 2
هِچزادا دِلبَستَ بیر داغلار دییلَر بالاما
چونچه او شِیطاندا وار صاحِبدَ مَسلَک یاخلاما
معنی :
کوههایی که اطراف کوه سهند هستند، میگویند به هیچ چیز دلبسته نباش چون که آن دلبستگی در شیطان وجود دارد و صاحب آیینی است که بسیار لذت بخش است. آیین شیطانی که به دنیا مادی وابسته است و لذت هیچ و پوچ دارد.
حوجَّتوندَ سِلرون بیردن آخار دریاچَسی
تیشنَسی سیراب اُلوپ کوهِ سَهَندین قُلَسی
معنی :
آرزوی تو این است که سیلی بیاید و دریاچه ای که کوه سهند آب آن را تامین میکند پر بار شود ( دریاچه ارومیه ) و این آب سرچشمهاش قلهکوه سهند است.
بیر قاتخدا چِف جَلَر آقد جامشدا هِیبَتا
مَن ییدیم گو*هَردَ باخ یاخل چورَح چوخ سیرتا
معنی :
در کوه سهند گاوهایی نر در حال چرا هستند و از شیر آنها ماستهایی به وجود میآید که همانند گوهر است و من وقتی آن را با نان روغنی میخورم بسیار لذتبخش است.
اون اوزوم تورشا چالپ سَبزِ نِگاهَ چوخ دولوپ
بیر قانا حَلقه اُلوپ رَنگِ صَفایَ چوخ سولوپ
معنی :
ده تا انگور در انواع مختلف در کوه سهند میروید و بسیار ترش هستند و از آنها میتوان در غذا استفاده کرد و بسیار رنگارنگ و زیبا به نظر میرسند.
حِیرَتا مَن گالمشام اِی آلاهم سَن دیر نجور
چَحمیسَن داغِ سَهَند جانِ عظیمندَ بیر جَلور
معنی :
انسان حیرت کرده است، ایخدای من تو بگو چگونه کوه سهند را به وجود آوردهای که مانند یک چیز عظیم به نظر میرسد و من حیرت زده هستم.
چونچه او شِیطاندا وار صاحِبدَ مَسلَک یاخلاما
معنی :
کوههایی که اطراف کوه سهند هستند، میگویند به هیچ چیز دلبسته نباش چون که آن دلبستگی در شیطان وجود دارد و صاحب آیینی است که بسیار لذت بخش است. آیین شیطانی که به دنیا مادی وابسته است و لذت هیچ و پوچ دارد.
حوجَّتوندَ سِلرون بیردن آخار دریاچَسی
تیشنَسی سیراب اُلوپ کوهِ سَهَندین قُلَسی
معنی :
آرزوی تو این است که سیلی بیاید و دریاچه ای که کوه سهند آب آن را تامین میکند پر بار شود ( دریاچه ارومیه ) و این آب سرچشمهاش قلهکوه سهند است.
بیر قاتخدا چِف جَلَر آقد جامشدا هِیبَتا
مَن ییدیم گو*هَردَ باخ یاخل چورَح چوخ سیرتا
معنی :
در کوه سهند گاوهایی نر در حال چرا هستند و از شیر آنها ماستهایی به وجود میآید که همانند گوهر است و من وقتی آن را با نان روغنی میخورم بسیار لذتبخش است.
اون اوزوم تورشا چالپ سَبزِ نِگاهَ چوخ دولوپ
بیر قانا حَلقه اُلوپ رَنگِ صَفایَ چوخ سولوپ
معنی :
ده تا انگور در انواع مختلف در کوه سهند میروید و بسیار ترش هستند و از آنها میتوان در غذا استفاده کرد و بسیار رنگارنگ و زیبا به نظر میرسند.
حِیرَتا مَن گالمشام اِی آلاهم سَن دیر نجور
چَحمیسَن داغِ سَهَند جانِ عظیمندَ بیر جَلور
معنی :
انسان حیرت کرده است، ایخدای من تو بگو چگونه کوه سهند را به وجود آوردهای که مانند یک چیز عظیم به نظر میرسد و من حیرت زده هستم.
آخرین ویرایش توسط مدیر: