جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درحال ترجمه { دختر شیطانی } اثر «مترجم سونیا»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب‌های در حال ترجمه توسط ریپِر با نام { دختر شیطانی } اثر «مترجم سونیا» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 592 بازدید, 15 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب‌های در حال ترجمه
نام موضوع { دختر شیطانی } اثر «مترجم سونیا»
نویسنده موضوع ریپِر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ریپِر
موضوع نویسنده

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,979
19,978
مدال‌ها
5
در آن لحظه، ترس بر من غلبه کرد و کنترل خود را از دست دادم. سی*ن*ه‌ام بالا و پایین می‌رفت و یک ناله را خفه کردم. صدای دیوانه‌وار که گوش‌هایم را خرد می‌کرد، باعث شد که دو بار ببینم، و نفس‌هایم به طور وحشیانه‌ای بر روی غشای گوشم می‌رفتند. با لرزیدن، به یک توپ در پایه درختی پیچیدم. بدنم یک بار انقباض کرد و سپس انقباضات به طور مکرر و غیرقابل کنترل بود. دندان‌هایم را فشردم تا زبانم را نجویم و دست‌هایم را به طرفینم کشیدم. این موقعیت، اگرچه ایمن بود، اما راحت نبود. صورتم را در میان برگ‌ها پنهان کردم و پاهایم را به طرف سی*ن*ه‌ام کشیدم. در هر ضربه‌ای از درد، فریاد زدم. ماهیچه‌هایم این انقباض و رهایی را تا زمانی که به توده‌هایی منقبض شدند، ادامه دادند. موج‌های گرما از ستون فقراتم پایین آمدند و تکه‌های یخ در فضای بین منافذ پوستم حفر شدند. هر حمله‌ای نسبت به آخرین حمله، دردناک‌تر بود. من لرزیدم زیرا باد لباس‌هایم را که با عرق خیس شده بود، تکان داد.

به تدریج درد کاهش یافت و نفس‌گیری آسان‌تر شد. قلبم یک پله پایین آمد و من از این بابت سپاسگزار بودم، زیرا مطمئن نبودم که بتواند تحمل کند. با لرزش، ماهیچه‌هایم شل شدند و شل ماندند. با یک حس شگفت‌انگیز، متوجه شدم که دیگر درد وجود ندارد، اما یک حس غالب از همه چیز وجود دارد. با وجود خستگی عاطفی‌ام، بدنم بهتر احساس می‌کرد و من احساس می‌کردم که متفاوت هستم. قوی.

“آیا حالا آرام شده‌ای؟” یک صدای خندان از بالای سر من پرسید. “به من گفته شده است که یک بیداری اگر آرام باشی، آسان‌تر است.”

من به طور ناگهانی به پا خاستم تا خودم را دفاع کنم. دست‌هایم مشت شده بود و صورتم خشمگین بود.

در ابتدا، همه چیز که من می‌دیدم، یک شکل مردانه بود، یک تصور از کسی بلند و ساخته شده. در تاریکی روشن، همه چیز که من می‌توانستم ببینم، چشم‌هایش بود، چشم‌های سخت و سرد که با دیوانگی لمس شده بودند و توسط یک توده از مژه‌های ضخیم قاب شده بودند. عنبیه‌های خاکستری او آنقدر روشن بودند که می‌توانستند نقره باشند. آنها می‌سوختند، مرا می‌سوختند زیرا نگاهش به طور سریع بر روی صورتم و بدنم می‌رفت. او شلوار جین تیره و فرسوده‌ای به تن داشت و آن هم تمام شد. پاها و سی*ن*ه برهنه، او کم‌ترین پسر غیرمتمدن بود که من دیده بودم. پوست او، سفید و پوشیده از تاتوهای ظریف، حتی در نبود نور، درخشید. در طول ارزیابی من، دست‌هایم افتاده بودند و شل شده بودند، اما دوباره مشت شدند. پسران چشم‌هایشان را به بالا و پایین شما می‌برند و سپس به صدا در می‌آیند تا توجه شما را جلب کنند. آنها به شما نگاه نمی‌کنند تا اینکه احساس کنید که درون شما بیرون است. مستقیم بودن نگاه او مرا متحیر کرد و من تحت تأثیر احساسات زیادی بودم، بنابراین تنها راهی که می‌توانستم به چیزی که نمی‌توانستم بفهمم، واکنش نشان دهم، خشونت بود.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,979
19,978
مدال‌ها
5
اما او نزدیک ماند و در برابر حالت تهاجمی من وحشت‌زده به نظر نمی‌رسید. با کم‌اهمیت جلوه دادن فضای تنش‌آور، صورتش با یک لبخند روشن شد.

“رِی”، او آهسته گفت و قدمی به جلو برداشت.

او دست‌هایش را بلند کرد، گویی که می‌خواست مرا در آغوش بگیرد. یک قدم دیگر فاصله بین ما را کاملاً از بین می‌برد.

من ترسیده بودم، بسیار ترسیده بودم. نمی‌توانستم صحبت کنم. هیچ کلمه یا فکر منطقی در سر من نبود. یک انبوهی از وحشت و علاقه محتاطانه بود. او کیست؟ آیا او یک روحانی دیگر است؟ آیا او مرا الآن می‌کشد؟ خدایان من. من یکی از آن‌ها می‌شوم که هر سال ناپدید می‌شوند و فراموش می‌شوند. جسم من می‌پوسد یا برای شام شیطان باقی می‌ماند. من نمی‌توانستم آن را تحمل کنم، و نه می‌توانستم کارکردهای بدنم را مدیریت کنم تا یک فروپاشی کامل را تجربه کنم. پاهایم خم شدند و جهان به یک رنگ خاکستری عجیب تبدیل شد. من بیهوش شدم، اما به خودم گفتم که وقت بیهوش شدن ندارم، و در ثانیه بعد به هوش آمدم. نه اینکه اقدامات من چیزی را به ارمغان آورد، یا احیای من بود که مانع از این شد که باطنم به زمین بخورد. پسر با سرعت زیادی به جلو پرید، به طوری که بدنش تار شد، و چیزی سخت و نامرئی به من برخورد کرد. آنقدر سخت که نفس را از شش‌هایم گرفت. از مرکز خارج شدم، پاهایم به هوا پریدند و آسمان به دید من آمد.

او مرا گرفته بود:

“صحبت نکن”، او گفت. "سپس لبخند زد.

من به او خیره شدم، بی‌عقلانه بودم. آیا او یک شوخی می‌کرد؟ من حتی یک کلمه نگفته بودم. در واقع فکر می‌کنم که از زمانی که او را دیدم، فراموش کرده بودم که نفس بکشم، و این بود که باعث شد تا من نصف بیهوش شوم.

من جابه‌جا شدم. بالایم کمی بالا رفت و انگشتانش به پشت من برخورد کرد. چیزی داغ و قدرتمند مرا تسخیر کرد. این انرژی از بدنم عبور کرد تا اینکه هر ماهیچه‌ای منقبض و کشیده شد، نه لذت‌بخش بعد از غسل یخ و آتش که من یک موضوع ناخواسته و صمیمی بودم. و سپس ناپدید شد و به هیچ تبدیل شد. من آنقدر شل شدم که احساس کردم استخوان‌هایم از هم باز شده‌اند و ماهیچه‌هایم مایع شده‌اند.

صورت پسر خالی از تعجب بود. آیا او نیز درد داغ را احساس کرده بود؟ امیدوار بودم که اینطور باشد، زیرا مطمئن بودم که این عیب او است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,979
19,978
مدال‌ها
5
یک درگیری نزدیک بود و به ما نزدیکتر و بلندتر می‌شد. قلبم به خوبی در گلویم گیر کرده بود و راه نفس کشیدن را برایم مسدود کرده بود. گروه شکارچی که به دنبال من بودند، از کنار ما گذشتند و رفتند. پسر جوان که با من روی زانویش نشسته بود و من در حال تلاش برای نفس کشیدن بودم، سرش را خم کرد و تنش کرد. من احساس بهتری کردم زیرا او هم تقریبا نفس نمی‌کشید. قلبم تند تند می‌زد و افکارم به سرعت در حال تغییر بود. سگ‌های شکاری آموزش دیده بودند تا حتی کوچک‌ترین ردپاها را دنبال کنند. اما چرا آنها بویم را نمی‌شناختند؟ این فکر مرا به این اندیشه رساند که چگونه من تا اینجا جلوتر رفته‌ام، چگونه توانستم روی زمین غلت بزنم و با یک پسر جوان غریبه ملاقات کنم قبل از اینکه آنها مرا پیدا کنند. دوباره، این پسر کیست؟ روی دست و زانوی او دراز کشیده بودم. نه اینکه راحت نبود، اما او دستش را روی من گذاشته بود و مرا در آغوش گرفته بود و این احساس خوبی بود. شوک مرا وادار کرد که شل شوم و به دست‌های او نگاه کنم. دست‌های او بزرگ و سخت و در عین حال ظریف بودند و دور من پیچیده شده بودند.

گروه شکارچی از دید و شنوایی ما دور شد. معده‌ام شل شد و قلبم به آرامی به جای خود در سی*ن*ه‌ام برگشت. پسر جوان همچنان در همان حالت بود و به چهره‌ام نگاه می‌کرد. قلبم با دیدن قد و قامت او و قدرت او تندتند زد. موهای او کوتاه بود و روی سرش کوتاه شده بود و این باعث می‌شد که چهره او سخت و قوی به نظر برسد. ابروهای او پر و لب‌های او مردانه بودند و چهره او را زیبا و جذاب کرده بودند. بوی خاک و آفتاب به مشامم رسید وقتی که چشم‌های نقره‌ای او از چهره‌ام به بند چرمی گردنم نگاه کرد.

“ما در جستجوی تو بوده‌ایم” گفت.

اولین کلمات من در تمام روز بود، “هیچ‌ک.س به دنبال من نیست و چگونه اسم من را می‌دانی؟” من با صدای ضعیف خودم تحت تأثیر قرار گرفتم. من چانه‌ام را بلند کردم و با قوت اضافه کردم، “منظورم این است که مرا پایین بگذارید. الآن.”

اما او هیچ کاری نکرد و به سوال من جواب نداد. اما او دوباره خندید و این یک نمایش شگفت‌انگیز بود. بدنش سنگین و داغ بود. من از طریق لباس‌هایم خطوط سخت او و ضربان کند قلبش را روی قلبم احساس کردم. بدون فکر کردن، من دستم را به سمت چانه او بردم و احساس قدرت کردم. نوک انگشتانم روی یک برش پوستی بلند شده حرکت کرد و او سرش را خم کرد تا من بتوانم بیشتر از چهره او را ببینم. من یک زخم را دنبال کردم که روی خط چانه او بود و به سمت استخوان گونه او می‌رفت. پوست پوک و خشن بود. چشم‌های او با چشم‌های من ملاقات کرد و من شانه‌ام را بالا انداختم، این زخم او را واقعی برای من کرد. من دست‌هایم را روی شانه‌های عضلانی و برهنه او انداختم و از او پریدم تا روی پاهای خودم ایستاده باشم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,979
19,978
مدال‌ها
5
من بدون هیچ تردیدی می‌دانستم که این پسر هرگز به من آسیب نمی‌زند، حتی اگر این به قیمت جان خود او باشد.

“رای” او به آرامی گفت. من از شنیدن اسم خودم با صدای او لرزیدم، اما سپس او ادامه داد: “اسم من برندان است و تو مال من هستی.”

تمام بدنم به تکان افتاد. سپس خنده وحشت‌زده‌ام سکوت کوتاه را شکست. برای فکر کردن و نفس کشیدن، از او فاصله گرفتم.

“در رویاهایت” گفتم و به سمت عقب چرخیدم.

سعی کردم جهت مشخصی برای فرار پیدا کنم. در آن لحظه، فهمیدم که راه حل من کاملاً احمقانه و بی‌اثر است. هر وقت چیزی بد، ترسناک یا گیج‌کننده می‌بینم، به سمت عقب می‌روم تا به چیزی دیگر بد، ترسناک یا گیج‌کننده برخورد کنم. من هیچ پیشرفتی نمی‌کردم.

“تو این حرف را نمی‌زدی اگر می‌دانستی حقیقت چیست. از آنجایی که من تو را اولین بار دیدم، تو باید مال من باشی. جادوگر سفید درست گفت و الآن من هرگز خبری از آن نخواهم شنید. من فکر نمی‌کردم تو اینقدر زود و آزادانه بیرون بیایی. من سعی کردم تو را نادیده بگیرم، حتی وقتی گم شدی، اما وقتی شنیدم تو از آنها فرار می‌کنی، مجبور شدم کمک کنم. آنها تو را می‌گرفتند.”

من در وسط این توجیهات متوقف شدم. صدای او بسیار جذاب بود. من هرگز نمی‌توانستم بگویم که چگونه به گوش می‌آمد، زیرا فقط برای من صدا بی نقص بود و برای هیچ‌ک.س دیگر. یک بار که از شنیدن کلمات گذشته بودم، معنای آن را درک کردم. با تاخیر، سی*ن*ه‌ام متورم شد و من خشمگین شدم.

“به جهنم، نه. مردم به یکدیگر تعلق ندارند و من قطعا به تو تعلق ندارم، حتی اگر تو مرا اولین بار دیدی - هر آنچه که این معنی دارد. چه احمقانه است -”

او نزدیک‌تر آمد و من فقط می‌توانستم چشمانش را ببینم. دهانم خشک شد و نتوانستم پاسخ تند و تیز خود را تمام کنم. چند لحظه طول کشید تا زبانم را از سقف دهانم جدا کنم. یک احساس گرم و غلتان در شکم من شکل گرفت و آنجا باقی ماند. این یک احساس عجیب بود، حتی کمی درد داشت، اما درد خوبی بود. من عمیقاً از طریق بینی نفس کشیدم و نفس را از طریق دهانم خارج کردم. نفس‌های عمیق کمک می‌کرد.

“باشه، برندان” گفتم با آرامش، اما قلبم خیلی تند می‌تپید و او سرش را خم کرد، انگار که می‌توانست آن را بشنود. من ادامه دادم: “چی می‌خواهی؟ چرا تو در جنگل، تنها هستی؟” بهترین دفاع، حمله است و من می‌توانستم به همان اندازه که می‌گیرم، بدهم. “این قلمرو شیاطین است، می‌دانستم. می‌توانم اعتراف کنم که ترسیده بودم و کمی گم شده بودم.” او خنده‌ای کرد و خشم من به خشم مقدس تبدیل شد. “تاریک است اینجا. من از کلیسایی‌ها فرار می‌کردم چون آنها سگ داشتند.” چشم‌هایم به او خیره شد و از دروغ، ناراحت بودم. “و من سگ‌ها را دوست ندارم. آنها با صدای بلند واخ می‌کنند. و چگونه اسم من را می‌دانی؟”

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,979
19,978
مدال‌ها
5
یک لحظه سکوت بین ما افتاد و چشم‌های او به چشم‌های من خیره شد. “باید از عادت دروغ گفتن دست بکشی. دیگر نمی‌توانی این کار را برای مدت طولانی انجام دهی. و به هر حال، لازم نیست که هیچ چیز را برای من توضیح دهی. من می‌فهمم. تو را می‌شناسم و این دلیل آن است که برای تو آمده‌ایم.”

“آیا تو از محله‌های فقیر نشین هستی؟”

برای یک لحظه بد فکر کردم که او از فرقه است. اگر کسی مرا اینجا ببیند، در دنیا دردسر خواهم داشت. من فراتر از دیوار بودم، که رفتن به آنجا ممنوع بود، و من چیزی را دیده بودم که نمی‌خواستم به آن فکر کنم، و چگونه احمقانه بود که مرا گرفتار کرده بودم. من دستور مستقیم یک روحانی را نقض کرده بودم، چیزی که من، یک شاگرد در حال آموزش برای روحانی شدن، هرگز نباید انجام می‌دادم. نه، دیگر مطمئن نبودم. اگر برندان از فرقه بود، او به روحانیان خبر می‌داد، نه اینکه مرا از آنها پنهان می‌کرد. اگر او یک شهروند بود، نمی‌دیدم چگونه می‌توانست در بیرون از دیوار گم شود. پس از همه، شما باید از دیوار عبور کنید تا به اینجا برسید. هیچ انسانی زنده‌ای وجود ندارد که خطرهای رفتن به فراتر از دیوار و ورود به قلمرو شیاطین را نفهمد.

در آن لحظه احساس احمقانه کردم. اگر هیچ انسانی زنده‌ای وجود ندارد که خطرهای بیرون را نفهمد، پس من اینجا چه کار دارم؟ من قرار است با خودم صحبت جدی داشته باشم.

“آمدن برای تو چیزی نیست که من انتخاب کرده باشم، و باور کن که اگر می‌توانستم این را تغییر دهم، می‌کردم.” او مکث کرد و سرش را تکان داد. “ما گیر افتاده‌ایم. تو متعلق به من هستی” و دوباره گفت. “و من به تو. حالا که ما با هم تماس گرفته‌ایم، این کار مهر شده است. خوبه؟”

خوبه؟ من تصمیم گرفتم که از این پسر خوشم نمی‌آید.

“نمی‌توانی در وسط قلمرو شیاطین کنار من ظاهر شوی و چنین حرف‌های احمقانه‌ای بزنی” گفتم، تحت فشار. “تو شروع به ترساندن من کرده‌ای.”

این هم یک دروغ دیگر بود. من فراتر از ترس بودم. بدنم نمی‌توانست ترس دائمی را حفظ کند، بنابراین فقط دکمه ریست را فشار داد و من را آرام کرد. من بیش از حد ترسیده بودم تا بتوانم چیزی جز آرامش درونی داشته باشم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ریپِر

سطح
2

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
مدیر تالار ترجمه
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jun
2,979
19,978
مدال‌ها
5
با صدایی ناخوشایند و بلند، دست مشت شده‌ام را پایین آوردم و نفس عمیقی کشیدم. صدایم را کنترل کردم.

“بیا شروع کنیم از اینکه تو از کجا هستی؟”

او نفس عمیقی کشید و دستش را روی سرش کشید. “از جایی که نه خیلی دور از اینجا است. تو خیلی گم شده‌ای.”

من روی جایم جابه‌جا شدم. “آیا تو برای تبدیل شدن به یک شاگرد به این منطقه منتقل می‌شوی؟” این اتفاق می‌افتد. اگرچه به ندرت، زیرا سفر در مسافت‌های طولانی از طریق قلمرو شیاطین بسیار خطرناک است، و فقط زمانی انجام می‌شود که یک سکونتگاه به تراکم جمعیتی برسد که همه انسان‌های آنجا را در خطر قرار دهد. اما این اتفاق می‌افتد.

او سرش را تکان داد. “آیا تو برای دیدن یک روحانی در معبد اینجا هستی؟”

من در حال تلاش بودم، اما این می‌توانست توضیح دهد که چگونه او می‌تواند در جنگل اینقدر راحت باشد. روحانیان مانند مردم عادی نیستند و اغلب از خانواده‌های سخت‌افزار می‌آیند. روحانیان سریع‌ترین، قوی‌ترین، باهوش‌ترین و شهودگرترین انسان‌ها هستند. به همین دلیل است که ما را اینقدر ایمن نگه می‌دارند.

چهره‌اش تیره شد. “نه.” این کلمه مانند یک گلوله به سمت من شلیک شد.

بدون اینکه خودم را برای پاسخ آماده کنم، با خودباوری و اطمینان، اما با یک لحن خشن، از او پرسیدم: آیا تو یک شیطان هستی؟”

“آره” او با صدای آهسته گفت.

بالا پایین