جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ایده دسرهای مرکباتی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Hilda; با نام دسرهای مرکباتی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 51 بازدید, 7 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسرهای مرکباتی
نویسنده موضوع Hilda;
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Hilda;
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11
این بار با ایده دسرهای مرکباتی قدم به دنیای بی نهایت قنادی میگذاریم. همانطور که از نامش پیداست، دسر تزئین‌شده تیم هو (Team Ho) از مسابقات قهرمانی تیم ملی شیرینی‌پزی (National Pastry Team Championship) طعم‌های جسورانه مرکبات، از جمله لایم کوات (limequats)، لیمو دستی بودا (Buddha’s Hand lemons)، لیمو مایر، میوه سیترن (citron)، میوه منحصربه‌فرد (Uniq fruit) و لیمو را به رخ میکشد.
 
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11
در مرکز آن یک تارت عصاره لیمو مایر است که در بالای آن یک شیرینی مرنگ ۱ ترد گرد ،گرانیت مرکبات منحصربه‌فرد و یک اسکوپ از سوربت ۲ لیمو مایر تزئین شده است. راویولی ۳ با طعم سیترون و سیسروپ گیاهی مرکبات که با برگ لیمو و نعناع فلفلی طعم‌دار شده، تارت خوش‌طعم را احاطه کرد.
 
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11
%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%AA.webp
 
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11

ایده دسر های مرکباتی و تک تک اجزای آن​

کنفی میوه شیرین​

  1. از سه روز قبل، میوه‌ها را در قابلمه‌ای با آب سرد بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. آن را از صافی رد کرده و چهار بار دیگر تکرار کنید. اگر تلخ بود باز هم تکرار کنید.
  2. در یک قابلمه، مقدار مساوی شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بگذارید تا بجوشد. میوه‌های نیم‌پز شده را اضافه کنید، حرارت را کم میکنید تا به مدت ۳۰ دقیقه به‌آرامی بجوشد. اجازه دهید خنک شود و به مدت یک شب در یخچال بماند.
  3. باقی شکر را اضافه کنید تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.یک شب بماند.
  4. روز سوم یک قسمت گلوکز را به شربت اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید تا خنک شود. بگذارید یک شب بماند.
  5. شربت را جوش بیاورید. از روی حرارت برداشته تا خنک شود. کنفی میوه اکنون آمادۀ استفاده است.
 
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11

ژل سیترون برای راویولی برای ایده دسرهای مرکباتی​

  1. شب قبل از مصرف، زست پوست لیموترش را به مدت ۱ دقیقه در آب جوش نیم‌پز کرده و از صافی رد کنید.
  2. در قابلمه‌ای روی حرارت زیاد، آب معدنی اویان (Evian water)، زست لیموهای نیم‌پز شده و نعناع تازه را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید، درب آن را ببندید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دم بکشد. صاف کنید،زست لیموترش و نعناع را دور بریزید و مایع دم‌کرده را به قابلمه برگردانید.
  3. دم‌کرده (دمنوش) را گرم کنید و در شکر و ژلاتین آبکش‌شده هم بزنید تا حل شود. در ظرف چینی که با فیلتر قهوه پوشانده شده است، صاف کنید. آن را خنک کنید. در آبِ لیمو هم بزنید.
  4. ظرفی کاملاً صاف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید؛ پوشش پلاستیکی تا حد امکان صاف شود. به اندازۀ کافی از مایع ژل را در آن بریزید تا پوشش پلاستیکی را بپوشاند؛ لایه‌ای نازک با ضخامت حدود ۱٫۱۶ اینچ (۱ میلی‌متر) می‌خواهید. قبل از انتقال به یخچال، بگذارید روی سطح صاف سفت شود. حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
 
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11

گرانیت مرکبات منحصربه‌فرد​

  1. هر دو ماده را با هم ترکیب کنید. با استفاده از یک رفراکتومتر (refractometer) 4، مخلوط را در ۱۵ درجه‌بریکس (Brix) 5 اندازه‌گیری کنید. ۲٫ مخلوط را در یک قالب (quarter-sheet pan) بریزید و فوراً منجمد کنید. پس از انجماد، از یک چنگال برای خراشیدن آن در تکه یخی که حسابی خرد شده، استفاده کنید. فریز کنید تا آماده استفاده شود.
 
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11

خمیر تارت لیمویی​

  1. در کاسۀ همزن با سری پدل، کره را با شکر، زست لیموترش و غلاف وانیل با سرعت متوسط مخلوط کنید. به‌تدریج زردۀ تخم‌مرغ و کل تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را اضافه کنید و فقط مخلوط کنید تا یکدست شود. خمیر را روی سطح کار بکشید و به شکل ۲ دایره درآورید. ۲ قرص خمیر را در پلاستیک بپیچید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
  2. فر از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) گرم شود.
  3. خمیر را روی سطح کار که کمی آردپاشی شده، به ضخامت اینچ (۲٫۵ میلی‌متر) رول کنید. چهار حلقه کیک کاراملی (flan) 3 اینچی (۷٫۶ سانتی‌متری) را با خمیر بپوشانید. کف خمیر را سوراخ کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود. معرکه‌اس!
 
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
6
 
کپیست انجمن
کپیست انجمن
کاربر ممتاز
Aug
3,083
16,859
مدال‌ها
11

ورقه‌های شیرینی مرنگ برای ایده دسرهای مرکباتی​

  1. فر را از قبل تا ۱۸۰ درجه فارنهایت (۸۲ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.
  2. در کاسه همزن، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت زیاد بزنید تا به مرحلۀ سافت پیک ۶ (soft peaks) برسد که قله‌هایی نرم و منعطف ایجاد می‌شود. شکر را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود. پودر شکر را به‌آرامی داخل آن بریزید.
  3. مرنگ را در قیف (pastry bag) با نوک متوسط معمولی بریزید. حلقه‌های ۳ اینچی (۷٫۶ سانتی‌متری) را روی یک silicone baking mat–lined sheet panبریزید. بپزید تا خشک شود؛ حداقل ۱ ساعت.
مونتاژ (روش تزئین)

گارنیش فیلو بادبادکی‌شکل (Kite-shaped phyllo garnishes) 1. همۀ پوسته تارت لیمو را بافیلینگ لیمو مایر پر کنید. هر تارت را در وسط بشقاب و روی آن را با ورقه مرنگ بچینید. روی آن یک ملاقه از گرانیت مرکبات منحصربه‌فرد، سپس یک اسکوپ از سوربت لیمو مایر روی آن قرار دهید. دور هر دسر ۳ راویولی بچینید و مقداری از سس مرکبات را با قاشق دور بشقاب بریزید. روی هر دسر یک گارنیش فیلو بادبادکی‌شکل بپوشانید.
 
بالا پایین