هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
خلاصه:
هولدن کالفیلد، نوجوانی ۱۷ ساله است؛ او در جایی شبیه مرکز توانبخشی یا مرکز درمانی بستری است که قصد دارد چند روز از زندگی مزخرفش را در کریسمس پارسال برای روانکاو خود تعریف کند.
اگر واقعا میخواهید که از زبانم چیزی بشنوید؛ لابد این است که کجا به دنیا آمدم و بچگی تاسف بارم چگونه بود و پدر و مادرم قبل از من چه کردند.
اما راستش را بخواهید... من میل ندارم وارد این موضوعها شوم، چون اولا حوصلهاش را ندارم و دوما اگر کوچکترین حرفی درباره زندگی خصوصیِ پدر و مادرم بزنم چنان از کوره در میروند که نگو و نپرس.
در این جور موارد خیلی زود رنج هستند؛ مخصوصا پدرم، البته آدمهای خوبی هستند.
به هر حال خیال ندارم که شرح حالم را از اول تا آخر برایتان تعریف کنم ( حواسم به حوصلهتان هست).
من فقط راجب قضیهای که نزدیکیهای عید گذشته برایم پیش آمده بود برایتان تعریف خواهم کرد... یعنی درست قبل از اینکه کارم زار شود و به اینجا بیایم و خودم را به سیم آخر بزنم!