جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی سه گام برای نوشتن روزانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط Aramesh. با نام سه گام برای نوشتن روزانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 161 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع سه گام برای نوشتن روزانه
نویسنده موضوع Aramesh.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Aramesh.
موضوع نویسنده

Aramesh.

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,238
3,486
مدال‌ها
5
این روزها افراد زیادی علاقه دارند تا به یک نویسنده حرفه‌ای تبدیل شوند تا بتوانند از راه نوشتن، بهترین آثار را خلق و بیشترین مخاطبان را جذب کنند. البته انگیزه‌ها برای نوشتن می‌تواند بسیار متفاوت باشد. سؤالات زیادی در این زمینه وجود دارد. ازجمله اینکه چه چیزی نویسنده حرفه‌ای را از نویسنده مبتدی متمایز می‌کند؟ استعدادهای خدادادی؟ مهارت‌های ذاتی؟ یا چیزهای دیگر؟
نویسندگان واقعی یک کار ساده انجام می‌دهند.
آن‌ها هرروز می‌نویسند. به وجود آوردن عادت نوشتن روزانه کار آسانی نیست. این کار شما را مجاب می‌کند تا همه تصورات غلط در مورد نویسندگی را فراموش کنید و واقعیات را دریابید. به نظر این یک دستاورد بزرگ است.
در زندگی به ما چیزهای زیادی داده شده است. ازجمله آنها، مهارت‌هایی که داریم و فرصت‌هایی که استفاده نکردیم.
تفاوت اصلی افراد موفق و ناموفق در استفاده از فرصت‌های موجود هست. حال ما چگونه می‌توانیم درزمینه نویسندگی از فرصت‌های موجود استفاده کنیم و به یک فرد موفق تبدیل شویم؟
تفاوت بین یک نویسنده حرفه‌ای و فرد غیرحرفه‌ای یک چیز است: تمرین. این موضوع در ظاهر خیلی آسان به نظر می‌رسد. آیا شما حاضرید هرروز صبح به‌محض بیدار شدن از خواب، خلاقانه شروع به نوشتن کنید؟ همه ما می‌توانیم بهانه‌ای برای انجام ندادن این کار بیاوریم.
یکی از مهم‌ترین علل انجام ندادن این کار،
ترس است و چاره فرار از این ترس، ایجاد یک عادت است تا این کار را بدون فکر کردن و به‌صورت ناخودآگاه انجام دهیم. این همان کاری است که بسیاری از افراد حرفه‌ای انجام می‌دهند. شما هم اگر می‌خواهید به یک نویسنده حرفه‌ای تبدیل شوید، باید آن را انجام دهید.
 
موضوع نویسنده

Aramesh.

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,238
3,486
مدال‌ها
5

سه گام

در ادامه سه گام برای شروع عادت نوشتن روزانه توضیح داده شده است:

یک مکان مشخص کنید.

این مکان می‌تواند روی میز غذاخوری یا میزتحریر و یا حتی یک نیمکت باشد؛ اما آنجا یک مکان خاص است و جایی است که الهامات و خلاقیت‌های شما خودشان را نشان می‌دهند. سعی کنید همیشه در آن مکان خاص بنویسید.

یک زمان مشخص تعیین کنید.

این زمان می‌تواند ساعت ۵ صبح یا ۱۲ ظهر باشد. فقط سعی کنید این زمان همیشه ثابت باشد. لازم است شما همیشه در زمان تعیین‌شده در مکان مشخص‌شده حضور یابید. مهم نیست که ایده‌ای برای نوشتن دارید یا نه. تا زمانی که شروع نکرده‌اید و متعهد به نوشتن در ساعت خاص نشده‌اید، ایده به سراغتان نخواهد آمد.

یک هدف برای خودتان انتخاب کنید.

این هدف می‌تواند ۱۰۰ کلمه یا ۱۰۰۰ کلمه باشد. هرچقدر این هدف بزرگ‌تر باشد، بیشتر به خودتان لطف می‌کنید. همینگوی به این مشهور بود که یک روز ۱۵۰۰ کلمه و روز بعد ۳۰۰ کلمه می‌نوشت. به نظر می‌رسد نوشتن روزانه ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ کلمه برای به وجود آمدن عادت نویسندگی کافی باشد.
این کار را دوباره و دوباره و هرروز انجام دهید. بعد از یک ماه از اینکه نوشتن چقدر برای شما آسان شده است متعجب خواهید شد.
 
موضوع نویسنده

Aramesh.

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,238
3,486
مدال‌ها
5

در مورد چه موضوعی بنویسیم؟

این مورد مهم نیست. از هرچه می‌خواهید بنویسید. اگر هنوز به نوشتن عادت نکرده‌اید، احتمالاً هنوز نوشته‌های شما زیاد خوب نباشد. همه آن چیزی که لازم دارید، فقط نوشتن است. تا می‌توانید بنویسید و تمرین کنید تا روز به روز نوشتنتان بهتر شود.
اگر هنوز موضوعی برای نوشتن پیدا نکرده‌اید، در مورد یکی از موضوعات زیر بنویسید:

  • در مورد محیط اطرافتان و آنچه در آن هست بنویسید.
  • از آنچه امروز انجام داده‌اید بنویسید.
  • در مورد بخشی از کتابی که در حال مطالعه آن هستید بنویسید.
  • یک نامه به خودتان یا یکی از دوستانتان بنویسید.
  • هر چیزی که دوست دارید بنویسید.
اصلاً مهم نیست که در مورد چه چیزی می‌نویسید. آنچه شما باید در پایان روز انجام دهید این است که به یک سؤال پاسخ دهید:
آیا من امروز نوشته‌ام؟ بله / خیر
اگر شمارش کلمات از دستتان دررفت مهم نیست. بر اساس مدت‌زمان بنویسید. مهم این است که در انتهای روز پاسخ شما به سؤال اصلی مثبت باشد. آن روز شما موفق شده‌اید. روز بعد هم ادامه دهید.
اگر به این موفقیت دست‌یافتید، می‌توانید خودتان را نویسنده بنامید.
پی‌نوشت ۱: یکی از بهترین راه‌های آموزش نویسندگی وب‌سایت مدرسه نویسندگی است. همچنین دوست عزیزم شاهین کلانتری در کانال مدرسه نویسندگی توضیحات کاملی در مورد نوشتن صفحات روزانه ارائه کرده است.
پی‌نوشت ۲: این توصیه‌ها از یکی از مقالات جف گوینز در وبلاگ شخصی‌اش نقل شد.
*سایت حسین قربانی
 
بالا پایین