سیب زمینی ها را بپزید. و درظرفی رنده كنید ،نباید به صورت پوره نرم شود.برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر نمایید تا خنک شود سپس آنرا رنده نمایید.
۲
روغن تن ماهی را كاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له كنید. تن ماهی را به سیب زمینی اضافه كنید.همة سبزیجات شامل پیازچة خردشده ، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید.
۳
یك عدد تخم مرغ كامل و یك عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمك و فلفل به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یكدست شود.
۴
از مواد به اندازة یك گلوله کوچک بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری كه شكل دایره ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ كنید.