جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی شیرینی همدان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام شیرینی همدان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 181 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع شیرینی همدان
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
کماج همدان طعم و مزه بی‌نظیری دارد. این کماج خوشمزه را با یک دستور فوق‌العاده به شما یاد خواهیم داد تا بتوانید برای دورهمی و مهمانی‌های خود آن را تهیه و به همراه یک لیوان چای نوش جان کنید. برای تهیه این شیرینی نیازی به خمیرمایه ندارید
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8

مواد لازم برای تهیه کماج همدانی​

برای تهیه کماج خوشمزه، نیاز دارید مواد را در دو مرحله آماده کنید؛ در مرحله اول به 1/2 پیمانه ماست چکیده، 2 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 1/2 پیمانه شکر، 1 عدد سفیده تخم مرغ، 1/3 پیمانه روغن مایع، 200 گرم آرد سفید، 1 قاشق پودر زنجبیل و 1 قاشق پودر هل نیاز دارید.

برای رومال کماج نیز به زرده تخم‌مرغ ۱ عدد، ۱ قاشق چای‌خوری زعفران غلیظ و وانیل نوک قاشق چای‌خوری وانیل نیاز دارید.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
طرز تهیه کماج همدانی
شیرینی کماج در بسیاری از شهرها با طرز تهیه متفاوت درست می‌شود، برای مثال طرز تهیه کماج اصفهان با طرز تهیه کماج یزد متفاوت است و در آن‌ها از مواد مختلفی استفاده می‌شود؛ کماج همدان نیز یک شیرینی سنتی خوشمزه است که در مدت زمان کمی آماده می‌‌تواند یک میان وعده سالم برای مدرسه فرزندانتان باشد. برای تهیه این کماج نیاز به فر ندارید و تنها کافی است تمام مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول
ابتدا همه مواد را اندازه بگیرید.‌ می‌توانید از ترازو یا لیوان دسته‌دار فرانسوی برای اندازه‌گیری استفاده کنید؛ سپس ماست را داخل یک کاسه بریزید و بیکنیگ پودر را به آن اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا ماست پفکی و کمی حجیم شود. سفیده را از زرده تخم‌مرغ جدا کنید و زرده را برای رومال کنار بگذارید.

مرحله دوم
شکر و سفیده تخم‌مرغ و ماست را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط روغن‌ها را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را به همراه پودر هل و زنجبیل با هم مخلوط و سه بار الک و به مواد اضافه کنید. حالا مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید تا خمیر جمع شود. اصلا نیازی نیست خیلی مواد را هم بزنید.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله سوم
حالا باید مواد کماج را داخل یک قیف یک بارمصرف بریزید یا از ظرف سس برای ریختن خمیر استفاده نمایید. داخل تابه مورد نظر که کاغذ روغنی انداختید از مواد کماج به اندازه دلخواه بریزید. حتما باید بین هر کماج که در تابه میریزید فاصله باشد. سپس دست را در آرد بزنید و کماج را به قطر ۱ سانت پهن کنید.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله پایانی طرز تهیه کماج
اگر قصد دارید شیرینی کماج را در فر آماده کنید، برای پخت در فر نیز باید همین کار را در سینی فر انجام دهید. حالا با کمک یک ماسوره یا چنگال روی خمیر طرح بزنید. زرده تخم‌مرغ و وانیل و زعفران را با هم ترکیب کنید و با کمک یک برس یا قلم‌مو روی کماج را رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید. در تابه را دم‌کنی بگذارید و روی شعله پخش کن قرار دهید. ۲۵ دقیقه بگذارید تا کماج بپزد. برای پخت در فر نیز فر را از قبل گرم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ بگذارید تا بپزد.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
نکات کلیدی در طرز تهیه کماج همدان
می‌توانید در انتها گریل فر را روشن کنید تا سطح آن طلایی شود.
باید تابه مورد نظر را با شعله پخش کن روی حرارت قرار دهید و ۱۵ دقیقه گرم کنید.
مواد را ورز ندهید وگرنه به روغن‌ می‌افتد.
ماست چکیده و غلیظ باشد.
 
بالا پایین