جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فرانسوی صفت‌های اشاره‌ای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط Ela با نام صفت‌های اشاره‌ای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 127 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع صفت‌های اشاره‌ای
نویسنده موضوع Ela
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ela
موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

[کاربرویژه انجمن]
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,030
13,983
مدال‌ها
9
موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

[کاربرویژه انجمن]
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,030
13,983
مدال‌ها
9
مثال‌های زیر توجه کنید:

J’aime ce gâteau-ci, mais pas ce gâteau-là.

(من این کیک را دوست دارم،‌ نه آن کیک را.)

Tu préfères ces lunettes-ci ou ces lunettes-là?

(این عینک را ترجیح می‌دهید یا آن عینک را؟)

توجه داشته باشید که عینک در فرانسه جمع محسوب می‌شود.

تمرین​

جاهای خالی را با استفاده از صفات اشاره صحیح پر کنید. برای تشخیص جنسیت اسم‌ها به بخش قبل (تشخیص جنسیت اسم‌ها) رجوع کنید.

مثال: _____ livre est intéressant.

جواب: Ce

_____ obstacle est incontournable!

Regarde _____ choses!

Est-ce que tu connais _____ fille?

_____ chapeau est ridicule.

_____ panier est plein.

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

[کاربرویژه انجمن]
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,030
13,983
مدال‌ها
9
معرفی اشیا و اشخاص با ضمایر اشاره در زبان فرانسوی

در زبان فرانسه، گاهی ضمیر مونث او به‌صورت elle دیده نمی‌شود. به عنوان مثال،‌ در ترجمه جمله او (مونث) دوست من است، می‌گوییم c’est mon amie. چه اتفاقی برای ضمیر او می‌افتد؟ در بخش‌های بعدی متوجه خواهید شد.

استفاده از c’est و ce sont

اگر از شما بپرسند «آن زن کیست؟»، احتمالاً به این شکل پاسخ خواهید داد: «او ... است». برای پاسخ به چنین سوالی در زبان فرانسوی، به‌جای il/elle est و ils/elles sont از c’est برای مفردها (مذکر و مونث) و از ce sont برای جمع‌ها استفاده می‌کنیم. C’est عبارت است از صفت اشاره ce (که قبل از est به‌صورت مخفف c’ می‌آید) + شکل سوم شخص مفرد فعل ربطی être و ce sont عبارت است از صفت اشاره ce + شکل سوم شخص جمع être. به‌طور مثال:

C’est un chien.

(این یک سگ است.)

Ce sont mes enfants.

(این‌ها بچه‌های من هستند.)

در جملات منفی (جمع و مفرد) از ce قبل از ne استفاده کنید.

Ce n’est pas mon sac.

(این کیف من نیست.)

Ce ne sont pas des diamants!

(این‌ها الماس نیستند.)

پس چرا از c’est برای گفتن «او دوست من است» استفاده می‌کنیم؟ چون برخلاف همیشه،‌ اینجا جنسیت به اندازه فعل شخص یا چیز اهمیت ندارد. درموارد زیر از c’est یا ce sont به‌جای elle/il est یا ils/elles sont استفاده می‌کنیم:

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

[کاربرویژه انجمن]
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,030
13,983
مدال‌ها
9
قبل از یک اسم،‌ نام شخص، یا یک ضمیراسترس برای نامیدن یک شخص یا در پاسخ به سوال qui (چه کسی). مثلاً:

C’est ma mère.

(او مادر من است.)

Ce sont Julie et Anne.

(آن‌ها جولی و آنه هستند.)

قبل از یک اسم،‌ برای نامیدن چیزی،‌ یا در پاسخ به سوال qu’est-ce que c’est? (این چیست؟). مثلاً:

Cette machine? C’est une agrafeuse.

(آن داستگاه؟ آن یک منگنه است.)

C’est le Grand Canyon.

(آن گرند کَنیُن است.)

C’est همچنین می‌تواند برای بیان واکنش به یک موقعیت یا یک شی استفاده شود. در این حالت، c’est به‌جای اسم،‌ قبل از یک صفت مفرد مذکر می‌آید. مثلاً غروب خورشید را می‌بینید و می‌گویید C’est beau! (زیباست!)

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

[کاربرویژه انجمن]
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,030
13,983
مدال‌ها
9
il/elle est چه کنیم؟

اگر برای معرفی اشخاص از c’est استفاده می‌کنید، شاید از خود بپرسید چه زمانی می‌توان از il/elle est استفاده کرد؟ پاسخ به این سوال هم ساده است و هم نیست. بعد از il/elle set صفت می‌آید؛ اما بعد از c’est اسم می‌آید. به این صورت:

il/elle est یا ils/ells sont + صفت منطبق

c’est/ce sont + حرف تعریف + اسم

تا اینجا واضح است. اما مشکل اینجاست که با اسامی ملیت‌ها، مذهب‌ها و شغل‌ها که می‌توانند به عنوان اسم (به همراه حرف تعریف) یا به عنوان صفت (بدون حرف تعریف) استفاده شوند چه بکنیم؟ به عبارت دیگر،‌ انتخاب با شماست. اکنون در نمونه‌های زیر، تفاوت بین دو نوع جمله را ببینید:

اگر بخواهیم زنی را که اهل فرانسه است توصیف کنیم،‌ از صفت استفاده می‌کنیم و می‌گوییم:

Elle est française.

اگر بخواهیم زنی فرانسوی را معرفی کنیم، می‌گوییم:

C’est une Française.

ملیت، مثلا français (فرانسوی) اگر به‌عنوان صفت به‌کار برده شود، با حرف بزرگ نوشته نمی‌شود (il est français). وقتی به عنوان اسم استفاده شود، با حرف بزرگ نوشته شده و به همراه حرف تعریف می‌آید: un Français (یک فرانسوی).اگر بخواهیم مردی را که کاتولیک است توصیف کنیم،‌ از صفت استفاده کرده و می‌گوییم: Il est catholique.اگر بخواهیم مردی را به عنوان یک کاتولیک معرفی کنیم، می‌گوییم: C’est un catholique.اگر بخواهیم کسی را که پروفسور است توصیف کنیم، از صفت استفاده کرده و می‌گوییم: Il/elle est professeur.اگر بخواهیم کسی را به عنوان یک پروفسور معرفی کنیم، می‌گوییم: C’est un professeur.

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

[کاربرویژه انجمن]
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,030
13,983
مدال‌ها
9
جملات زیر را با استفاده از c’est یا il/elle est کامل کنید.

مثال: ______________ ma meilleure amie.

جواب: C’est

______________ un professeur.

______________ brésilienne.

______________ ma mère.

______________ moi.

______________ américaines.

بالا پایین