جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی ترشی سیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی ترشی سیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 743 بازدید, 13 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی ترشی سیر
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
سیر ترشی یا ترشی سیر دارای خواص و ویژگی‌های ارزشمندی است؛ اما برای دریافت خواص بی‌نظیر این ماده خوراکی باید در استفاده آن اصل اعتدال را رعایت کنید. از مهم‌ترین خواص سیر ترشی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
شست‌وشو دهنده طبیعی مجاری صفرا و هم دفع‌کننده سنگ کیسه صفرا
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
  • دفع سم‌ها از کبد چرب شی سیر خون‌ساز و صاف کننده خون است
  • سیر ترشی اشتهاآور است
  • کمک به هضم غذاهای سنگین و نیز افزایش سرعت هضم
  • خواص ضدعفونی‌کنندگی معده و محیط دهان
  • از بین بردن آفت دهان
  • بازکننده عروق قلب قلبی
  • قطع شدن خونریزی بواسیر
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
  • پاک‌سازی کننده خون و کبد از اخلاط فاسد و سوخته است
  • سیر، انتی اکسیدان بسیار قوی است و به کسانی که دچار انگل روده و معده هستند توصیه می‌شود مصرف سیر را فراموش نکنند.
  • برای پوست مفید و دارای فسفر، منیزیوم، آهن و پتاسیم فراوان است.
  • بیشترین ویتامین که در سیر وجود دارد ویتامین C است.
  • گروه‌های ویتامینی از جمله ویتامین B1 و B2 و همین‌طور B3 در ترکیبات سیر وجود دارد.
  • با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد به پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان مانند سرطان خون و سرطان روده بزرگ می‌انجامد
  • پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و بیماری‌های ویروسی مانند آنفولانزا را به همراه دارد
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
  • خاصیت ضد انعقاد خون و کاهش‌دهنده غلظت خون
  • کاهش چربی بد و کلسترول بد خون
  • مفید برای پایین آوردن فشارخون بالا
  • خون‌ساز و مفید برای بهبود علائم کم‌خونی
  • تصفیه‌کننده خون، پاک‌سازی کبد و خون
  • مفید برای بیماران قلبی و عروقی
  • بالابرنده متابولیسم بدن
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طبع سیر ترشی
طبع سیر در طب سنتی گرم و خشک معرفی می‌شود که از طرف دیگر سرکه دارای طبع سرد و تر است. از طرفی ترکیب سیر ترشی شامل سیر و سرکه می‌شود که ازاین‌رو طبعی متعادل را ایجاد می‌کند. نتیجه‌ای که از طبع سیر ترشی می‌توان دریافت کرد این است که سیر ترشی برای هیچ فردی ممنوعیتی ندارد و می‌توان استفاده متعادل از آن را در کنار وعده‌های غذایی داشت تا از برجسته‌ترین و بهترین خواصی که برای بدن به همراه دارد بهره‌مند شد. البته بسیاری از افراد ممکن است با دانستن خاصیت‌های بسیار مفید این خوراکی در مصرف آن زیادی روی کنند که این موضوع ممکن است فشار آن‌ها را پایین آورده و به‌شدت اذیت کننده باشد و موجب ایجاد سرگیجه برایشان شود.
1628245414.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه سیر ترشی
روش اول طرز تهیه سیر ترشی با سرکه بالزامیک
۱) ابتدا لایه اول پوست سیر را جدا کنید. بوته سیر سوا نشود و به همان حالت حفظ شود. سیرها در صافی قرار دهید و با دقت بشویید
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
۲) بعد پارچه نظیفی را پهن کنید و سیرها را روی آن قرار دهید تا آب آن کشیده شود.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
۳) حدود سه چهار روز صبر کنید تا کاملاً سیرها خشک شوند. سرکه بالزامیک و سرکه خرما را در یک ظرف بریزد تا با هم مخلوط شوند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
۴) بوته سیرها را داخل ظرف قرار داده و مخلوط سرکه را روی آن ریخته و قابلمه را روی شعله حرارت بگذارید. درب قابلمه را بگذارید تا سیرها کمی نرم شوند. حدود 20 دقیقه بجوشد. زیادی سیرها پخته نشوند. در صورت حرارت زیاد سیرها له می‌شوند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
۵)همین‌که سیرها کمی حرارت دیدند و نرم شدند سس سویا را اضافه کنید و گاز را خاموش‌کنید.
 
بالا پایین