جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 273 بازدید, 8 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم شیرینی میکادو
آرد نخودچی۱ لیوان
آرد سفید۲ لیوان
پودر قند¾ لیوان
کره۱۵۰ گرم
روغن مایع¾ لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
نان میکادوبه تعداد کافی shirini-mikado.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه شیرینی میکادو بازاری ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس به همراه آرد نخودچی داخل یک تابه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه آردها را تفت می دهیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله دوم
پس از اینکه بوی خامی ها آردها گرفته شد، کره و روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم و حرارت را کمتر می کنیم، سپس مواد را به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه پودر کاکائو و دارچین را به مواد اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم
در این مرحله مجددا مواد را ترکیب می کنیم تا دارچین و پودر کاکائو به خورد مواد بروند. در ادامه پودر قند را الک کرده، سپس به تابه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که پودر قند با دیگر مواد یکدست شود ادامه می دهیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که مایه میانی شیرینی نه باید خیلی سفت باشد، نه خیلی شل که از بین نان ها بریزد. در ادامه نان های میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مواد را با پالت یا قاشق به صورت یکدست روی نان می مالیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که مایه میانی شیرینی باید گرم باشد و خیلی داغ نباشد که نان را خراب کند. ضمن اینکه اگر مایه میانی شیرینی بیش از حد سرد شود، دیگر نمی توانیم آنرا روی سطح نان پخش کنیم و نان ها هم به آن نمی چسبند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله ششم
پس از اینکه مایه میانی شیرینی را روی نان میکادو پخش کردیم، سریعا یک لایه دیگر نان روی آن قرار می دهیم، سپس با دست به خوبی فشار می دهیم تا نان ها به مایه میانی شیرینی بچسبند. در ادامه مراحل را به همین شکل ادامه می دهیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
تعداد لایه های شیرینی میکادو سلیقه ای است، ولی بهتر است کمتر از ۵ لایه نباشد. پس از اینکه تمام لایه های شیرینی را روی هم گذاشتیم، یک جسم سنگین روی آنها قرار می دهیم تا به خوبی به هم بچسبند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله هشتم
حالا شیرینی های آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و از هم جدا نشوند. پس از گذشت این زمان شیرینی ها را یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم و در ظرف می چینیم
 
بالا پایین