جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه بال مرغ عسلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه بال مرغ عسلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 355 بازدید, 9 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بال مرغ عسلی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم 4 نفر
کتف و بال16 عدد
پیاز2 عدد درشت
زعفران دم کرده½ فنجان
سس خردل1 قاشق چایخوری
ماست چکیده2 قاشق غذاخوری
پاپریکا1 قاشق چایخوری
لیمو ترش1 عدد
فلفل سفید½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه کتف و بال مرغ کبابی خوشمزه ابتدا بال و کتف را به خوبی می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله دوم
در این مرحله پیاز خر شده را به کاسه حاوی بال و کتف مرغ اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سفید، زردچوبه، پاپریکا و فلفل سیاه در یک کاسه جداگانه می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم
حالا سس خردل را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط ماست و زعفران دم کرده را به کاسه حاوی کتف و بال اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های کتف و بال مرغ را پوشش دهند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کتف و بال طعم دار شوند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
پس از اینکه کتف و بال مرغ به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک به مواد اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و رو می کنیم تا آب لیمو به تمام قسمت های گوشت مرغ برسد.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله ششم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن کتف و بال به طور کامل گرم شود. در ادامه یک ظرف مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس کتف و بال ها را به ترتیب درون ظرف می چینیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
در ادامه روی در ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و روی فویل چند سوراخ بسیار ریز ایجاد می کنیم تا هوا رد و بدل شود. در ادامه ظرف حاوی کتف و بال را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به خوبی بپزند.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله هشتم
پس از گذشت یک ساعت فویل روی ظرف را باز می کنیم و اجازه می دهیم آب درون ظرف به طور کامل کشیده شود و تکه های گوشت مرغ به طور کامل سرخ شوند. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کباب ها طلایی شود.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله نهم
پس از اینکه کتف و بال کبابی اماده شد، انرا درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. در کنار این غذای خوشمزه توصیه می کنیم حتما از سیب زمینی تنوری و گوجه کبابی هم استفاده کنید.
 
بالا پایین