جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه سوپ جو پرک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه سوپ جو پرک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 171 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سوپ جو پرک
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه سوپ جوپرک:
مواد لازمسوپ جو پرک۳ 
مواد اصلی
جو پرک
۱ پیمانه
سی*ن*ه مرغ
۱/۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
هویج متوسط
۱ عدد
سبزی سوپ
۳ قاشق غذا خوری
زرشک
۲ قاشق غذا خوری
پیاز
۱ عدد
نمک و فلفل
به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱)
ابتدا جو پرک را بشویید.
۲)
پیاز را رنده کنید، با جو پرک و سی*ن*ه مرغ داخل قابلمه بریزید.آب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید.
۳)
اواسط پخت هویج را پوست گرفته رنده ریز کنید به مواد اضافه کنید.
۴)
سی*ن*ه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید.
۵)
مرغ ریش شده را به قابلمه برگردانده رب گوجه را اضافه کنید.
۶)
وقتی سوپ جا افتاد نمک و فلفل و سبزی و زرشک را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
سایر نکات:
جو پرک خیلی زود میپزه و لعاب میندازه.
هنگام پخت درب قابلمه را کاملا نبندید چون جو هنگام پخت کف میکنه و سر میره.
سبزی و زرشک را میتوانید بعنوان تزیین استفاده کنید و داخل سوپ هنگام پخت اضافه نکنید.
بجای رب گوجه فرنگی میتوانید از شیر و خامه استفاده کنید که در این صورت سوپی سفید خواهید داشت.( برای داشتن سوپ سفید مقدار آب را کم کنید و به همان مقدار شیر اضافه کنید)
جو پرک احتیاجی به خیس کردن ندارد.
منظور از نصف سی*ن*ه در واقع ۱/۴ سی*ن*ه کامل هست یعنی نصف نصف یک سی*ن*ه مرغ.
هنگام سرو حتما از آبلیمو یا لیموی تازه استفاده کنید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
 
بالا پایین