مرحله اول
برای تهیه شیرینی بارفا خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه به سراغ درست کردن خمیر شیرینی می رویم، برای این منظور تخم مرغ را در یک کاسه نسبتا گودی شکسته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود، سپس آب و روغن مایع را به آن می افزاییم.
مرحله سوم
حالا سرکه را به همراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه می افزاییم، زمانی که خمیری نرم و یکدست حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.