جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی خوشمزه و مخصوص تبریزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -پریزاد- با نام طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی خوشمزه و مخصوص تبریزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 149 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی خوشمزه و مخصوص تبریزی
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار ترد و خوشمزه است.در دستور آن از پودر نارگیل استفاده شده است که باعث خوشمزه تر شدن و مقوی شدن قرابیه ها می شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مواد لازم قرابیه نارگیلی
کره یا مارگارین۱۲۵ گرم
روغن۱ استکان
پودر قند۳ قاشق غذا خوری
نشاسته۳ قاشق غذا خوری
پودر نارگیلکمی کمتر از ۱ استکان
آرد۳ لیوان
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
برای غلتاندن قرابیه
پودر نارگیل۱ استکان
پودر قند۱ استکان سر خالی
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله اول
برای تهیه قرابیه نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. کره را که نیم ساعت قبل از یخچال خارج کرده ایم را درون کاسه می ریزیم. سپس روغن و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله دوم
بعد از آن، نشاسته و پودر نارگیل را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یک خمیر لطیفی بدست آید. بعد از حدود دو و نیم لیوان آرد، آرد را با احتیاط اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله سوم
از خمیر تکه های کوچک برداشته و کف دست، گرد می کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی کاور می کنیم. توپک هایی که بزرگتر از فندق و کوچکتر از گردو است را با خمیر درست کردیم، روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله چهارم
در این مرحله فر را حدود ۱۰ دقیقه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم. سینی فر را درون فر با همان دما قرار می دهیم تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد. در این فاصله یک کاسه بر می داریم و پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مرحله پنجم
شیرینی ها که پخت از فر خارج کرده و همان طور در حالت داغ، در مخلوط پودر قند و نارگیل می غلتانیم. سپس در ظرف سرو قرار می دهیم. می توان قرابیه ها را در ظرف در بسته قرار داد تا طروات خود را در مدت چند روز تا چند هفته حفظ کند.
 
بالا پایین