جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء طعم خورشت قرمه سبزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Puyannnn با نام طعم خورشت قرمه سبزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 130 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع طعم خورشت قرمه سبزی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
بند مقدمه (زمینه‌سازی)
شاید به جرات بتوان گفت که یکی از لذت بخش‌ترین رایحه‌های خوراکی، عطر و بوی قرمه سبزی است که گاه و بیگاه در فضای خانه می‌پیچد. نیازی نیست که درست مقابل قابلمه پخت قرمه سبزی ایستاده باشید! وقتی یکی از همسایه‌ها قرمه سبزی پخته باشد، عطر آن در راه پله‌ها می‌پیچد و می‌توانید طعم قرمه سبزی را در دهان خود احساس کنید!

بندهای بدنه (متن نوشته)
درست نمی‌دانم راز عطر و طعم قرمه سبزی چیست که باعث می‌شود این طور رنگ و بوی آن تا هفت خانه آن طرف‌تر برود؟ شاید سبزی‌های معطری که در پخت این خورشت ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، باعث ایجاد چنین طعمی باشند. اگر دقت کرده باشید قرمه سبزی با دست پخت‌های مختلف، طعم‌های گوناگونی دارد و شاید هرگز نتوانیم دو قرمه سبزی شبیه به هم را در سراسر ایران پیدا کنیم.

سبزی تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و … در قرمه سبزی، معجونی خوش آب و رنگ ایجاد می‌کنند. وقتی این سبزی‌ها را خرد کرده و با هم سرخ می‌کنیم، طعم آن‌ها به شکلی با هم ترکیب می‌شود که نمی‌توان مزه هیچ یک را به تنهایی تشخیص داد. نوع لوبیای مورد استفاده شما نیز در طعم قرمه سبزی تاثیر خاصی خواهد داشت. برخی از لوبیا قرمز استفاده کرده و برخی دیگر لوبیا چیتی را ترجیح می‌دهند. مادربزرگ من معتقد است که قرمه سبزی باید با لوبیا چیتی پخته شود، اما پدرم فقط لوبیا قرمز را در این خورشت به رسمیت می‌شناسد!

مادر من از گوشت گوساله در پخت قرمه سبزی استفاده می‌کند، ولی مادربزرگم گوشت گوسفند را مناسب می‌داند. راستش را بخواهید من فکر می‌کنم عطر و بو و طعم خورشت قرمه سبزی با گوشت گوسفند به مراتب بیشتر است، اما مادرم معتقد است که به این شکل خورشت بوی ناخوشایندی می‌گیرد. اختلاف نظرها در شکل طبخ قرمه سبزی در خانواده ما همیشه بالا می‌گیرد و در نهایت بعضی اوقات آشپز دو تا شده و قرمه سبزی ما یا شور می‌شود یا بی‌نمک!

بند نتیجه‌گیری (جمع‌بندی)
این روزها غذاهای زیادی به منوی تغذیه خانواده‌ها افزوده شده و تنوع غذایی از شکل سنتی خود فاصله گرفته است. با این همه، غذاهایی همچون خورشت قرمه سبزی و طعم بی‌نظیر آن، هرگز از سفره‌های ما حذف نخواهد شد.

بالا پایین