جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته {طلوع کن} اثر •آلباتروس کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کاربران توسط آلباتروس با نام {طلوع کن} اثر •آلباتروس کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,317 بازدید, 36 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کاربران
نام موضوع {طلوع کن} اثر •آلباتروس کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع آلباتروس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ

خواندن این اثر لذت بخش بود؟

• بله

رای: 3 75.0%
  • خیر

رای: 1 25.0%
  • ا

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    4
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
دلنوشته: طلوع کن
دلنویس: آلباتروس
ژانر: انگیزشی
ناظر: @Hilda;
مقدمه:
(خوانندگان گرامی این دلنوشته بخش‌های متفرقی دارد و هدفش بازی با حروف است.)
با یکی اسم- فامیل بازی می‌کردم.
گفتم اسم؟ گفت عزت.
من از فامیل پرسیدم، گفت شرف.
من از حیوان پرسیدم، گفت نجیب.
شهر رو خواستم، جواب داد جوان‌مردی.
من گفتم غذا، گفت آرامش.
گفتم اشیا، گفت حرف مردم.
هه! بازی باحالی بود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,193
9,196
مدال‌ها
7
Negar_۲۰۲۲۰۸۲۸_۱۲۲۴۵۷ (1).png
عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.
حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:
[ قوانین تایپ دلنوشته]
پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:
[تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته]
بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد بدهید:
[تاپیک درخواست تگ دلنوشته]
پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:
[ تاپیک درخواست جلد]
و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[ تاپیک اعلام پایان دلنوشته]
دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانید در اینجا مطرح کنید:
[سوالات و مشکلات دلنویسان]
با آرزوی موفقیت برای شما،

موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
(ب)
بیا جلو، می‌خوام فالت رو بگیرم. اهل فالی؟ پس دستت رو بده به من. نزدیک‌تر بیا.
می‌دونی توی کف دستت چی می‌بینم؟ یک دنیای کوچیک. ستاره‌ات نحسه. آینده خوبی منتظرت نیست. ببین، این راهی که داری میری اشتباهه‌ها!
و
و
و
اگه به دنبال فالی تا آینده‌ات معلوم بشه. اگه این‌قدر زندگیت، افکارت، دنیات، حقیر و کوچیکه که همه می‌تونن پیش‌بینیش کنن، بدون دیر و زود زمین خوردنت حتمیه.
رفیق پس اون‌قدر خاص برو جلو که تنها فالگوی زندگیت خودت باشی. بقیه لاف می‌زنن. آینده‌ دو کیلو پیاز پوسیده نیست که به حراجش بذاری!

موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
(پ)
پدر داشتن یعنی پشتت گرمه؛ ولی... اونی که یتیمه چی؟
میگن برادر حکم پدر رو داره، می‌تونی بهش تکیه کنی؛ ولی... اونی که برادر نداره پس چی؟
هی؟ ببخشید که این رو می‌پرسم. چلاقی؟ بس کن. این‌قدر مردهای زندگیت رو دیوار فرض نکن. اون‌ها نه بخارین، نه تخته سنگ. روی پای خودت وایسا. ببین اگه از قدیم گفتن هر کی پدر و برادر داره هیچ ک.س نتونسته بهش بگه بالا چشمت ابروئه. از الآن بگو هر کی خودش رو داره، پشتت آتشفشان فعاله!

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: MARYM.F
موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
(ت)
تو اون ترانه‌ای که بارها و بارها گوشش میدن و در آخر براشون تکراری میشه، نیستی.
شده یک آهنگی بذاری که بعد یک مدت نفهمی چی میگه؟ می‌شنویش‌ها؛ ولی درکش نمی‌کنی. می‌دونی چرا؟ چون برات تکراری شده.
حکایت بعضی از آدم‌ها هم همینه.
آیه قرآن باش، پاک و ناب! حتی اگه چندین بار هم مرورت کنن، بفهمنت، بودن باهات حالشون رو عوض کنه.

موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
(ث)
ثک و سکون! از بچگی بهمون گفتن این دو واژه تضاد همن، مخالفن؛ اما آیا واقعاً سکون به معنای توقفه؟ یک نقطه؟
زندگیت رو تصور کن. یک خط صاف، همون خط دفتر مشقی که توی بچگی بهمون گفتن بنویس سکون مخالفه با ثک.
حالا به زندگیت نگاه کن. چی شد؟ میگی چه زندگی مسخره‌ای؟ پوچ و خالی؟ اما این‌طوری نیست. از زمین و آسمون برامون می‌باره. نه کسی اون خط رو راست رفته، نه کسی بدون این‌که توی گودالی بیوفته، مسیرش رو ادامه داده. کلمات همون قله و گودال زندگین که مجبورت می‌کنن بالا و پایین بری. با این‌که زندگی تو یک خط صافه؛ اما حالا بالا و پایین داری. پس سکون با ثک در تضاد نیست.
رفیق نیومدم بهت بگم بپر بپر می‌کنی. خواستم بهت بگم این‌که چه کلماتی رو انتخاب کنی و روی خط زندگیت بچینی، مهمه. تو در هر صورت این شیب و سربالایی رو توی زندگیت داری؛ ولی این‌که از کلمات حیات‌بخش استفاده کنی یا مرگ‌بار، به خود تو بستگی داره.
درست انتخاب کن!

موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
(ج)
جور کسی رو قرار نیست بکشی‌ها. اگه تو رو دیوار کوتاه می‌بینن، فرو ریز و دوباره از نو ساخته شو. اون‌قدر رشد کن که برای دیدنت سر بالا کردن هم جواب نده.
یک نفر حق دستور دادن بهت رو داره، کسی که بنده اونی. قربونش برم اون که دیگه جوری نداره.

موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
(چ)
چی میگن؟ اونی که بلند می‌خنده، غم بزرگی هم داره؟
تو این قانون رو نقض کن.
بخند، زیبا بخند، بهاری بخند؛ اما... حقیقی باش. اثبات کن که زندگی هنوز هم در جریانه.
تا وقتی خودت رو داری، این فرصت رو هم داری!

موضوع نویسنده

آلباتروس

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
995
3,098
مدال‌ها
2
(ح)
حال من بند نفس‌های کسیه که هیچ وقت من رو ندید.
اونی که آدم‌های پشت سرش، کنارش، مقابلش، بود یا نبودشون به من ارجحیت داشت.
من براش هیچ بودم و اون برای من همه چیز!
(وصیت نامه‌ای از خودی که هیچگاه دیده نشد چرا که زمزمه‌های اطراف شنیدنی‌تر بودن.)
قبل از مرگ خودت، خودت رو ببین. ببین چی داره برات.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین