جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ترجمه شده مانهوا های ترجمه شده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط ام کا اچ p.r با نام مانهوا های ترجمه شده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 588 بازدید, 29 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع مانهوا های ترجمه شده
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
قانون بقای بانو
خلاصه داستان : «لطفاً اجازه دهید این بار بدن شخص دیگری را تصاحب کنم!» این درخواست من از پادشاه دنیای زیرین در آخرین ورودم بود. هیچ یک از تجسم‌های قبلی من از تولد ۲۵ سالگی‌ام فراتر نرفتند، بنابراین پادشاه قول داد که اگر موفق شوم، زندگی طولانی و سالمی به من عطا خواهد کرد. من وجودی پر از ثروت و قدرت بدنی خواستم که هیچ خواهر و برادری نداشته باشد و هیچ مشکلی با مردان نداشته باشد... حداقل او سه مورد اول را برآورده کرد! اسم من لوکینا است. عنوان: دختر دوک. و هدف من: زنده ماندن بیش از ۲۵ سالگی!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: پایان یافته
✉️ وضعیت ترجمه: پایان یافته
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 74
⌛️ سال انتشار: 2022
🔑 فرمت: pdf

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
عشق اول یک ظالم
خلاصه داستان : از همان لحظه‌ای که دیا در یک کشور خارجی از خواب بیدار شد، می‌دانست که سرنوشت شومی در انتظارش است. او که هیچ خاطره‌ای از گذشته‌اش نداشت و به زبان آن کشور هم عادت نداشت، توسط خانه‌ی یک بارون به سرپرستی گرفته شد. به مدت چهار سال طولانی، او تنها با پسر بزرگ خاندان نول به عنوان دوست، مورد ضرب و شتم و آزار و اذیت قرار گرفت. اما همه چیز زمانی تغییر کرد که امپراتور سادیست امپراتوری کایوس، که به داشتن یک سرگرمی وحشتناک بدنام بود، به عمارت حمله کرد و عمیقاً به چشمان دیا خیره شد. از آن لحظه به بعد، دیا به درون یک کابوس گوتیک از خون و عشق و ... کشیده شد. آیا امپراتور کایر می‌توانست کلید رمزگشایی از گذشته‌ی دیا را در دست داشته باشد؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: پایان یافته
✉️ وضعیت ترجمه: پایان یافته
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 75
⌛️ سال انتشار: 2021

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وقتی ازدواج کردیم
خلاصه داستان : شرق. سرزمین نفرین‌شده‌ای که خورشید هرگز در آن طلوع نمی‌کند، همیشه غرق در هوای گرفته، پر از جنایتکاران، و جایی که افسردگی عادی است. و هیولایی که بر این سرزمین حکومت می‌کند، دوک اکارد است. هدل، که در آستانه ازدواج با پسرعمویش بود، از این دوک هیولا پیشنهاد ازدواج دریافت می‌کند. اگرچه همه با او مخالفند، هدل چاره‌ای جز پذیرش پیشنهاد دوک نداشت... "من قبلاً هرگز این نوع غذا را نخورده‌ام!" "از زمان ورود مادام، به نظر می‌رسد خورشید همیشه اینجا غروب می‌کند...!" "شرق دیگر هرگز نمی‌تواند بدون مادام زندگی کند." به نظر می‌رسد هدل در رام کردن مردم شرق بسیار خوب عمل کرده است. این داستان اشغال شرق توسط هدل است که با ازدواج آغاز می‌شود!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وضعیت انتشار: در حال پخش
✉️ وضعیت ترجمه: در حال پخش
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 43
⌛️ سال انتشار: 2025

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
من به عنوان یک بازیگر زندگی خواهم کرد
خلاصه داستان : بازیگر «جانگ یئون گوک» که به عنوان بازیگر مکمل به موفقیت بزرگی دست یافت. اولین و افتخارآمیزترین بازیگر نقش مکمل مردی شد که تونست جوایزه ی بازیگر سال رو دریافت کنه. با این حال، توی همون روز، مادرش از دنیا رفت... یئون گوک که از مرگ مادرش که سال ها از او غافل شده بود، بشدت ناراحت شد، تصمیم گرفت به زندگی خودش پایان بده... قبل از مرگ، حسرت گرمای مادرش و خاطراتی که از اون داشت رو آروم به یاد آورد. از گذشته و از پشت سر گذاشتن اون خاطرات پشیمان شد... در اون لحظه ناگهان به دوران کودکیش برگشت... «به گذشته ای که از دست داده بودم برگشتم» «به عنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر، این زندگی فقط...» یه بار دیگه، داستان کسی که می خواد به عنوان یک بازیگر زندگی کنه رو شروع میکنه. آیا اون می تونه برخلاف زندگی قبلیش اینبار زندگی شادی داشته باشه؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
انتشار: در حال پخش
✉️ وضعیت ترجمه: در حال پخش
↩️ آخرین چپتر اضافه شده: 45
⌛️ سال انتشار: 2024
🔑 فرمت: zip فایل هارو با برنامه وان درایو بخوانید

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
وقتی سرنوشت ما را پیدا می کند
خلاصه داستان : یک ب.و.سه می تواند زندگی من را نجات دهد!نومی به عنوان یک پیشگو می تواند آینده کسانی را که لمس می کند ببیند. با این حال متأسفانه، او به عنوان همسر یک الهه ، فقط مرگ را در آینده سرنوشت ساز خود می بیند. اما پس از آن، یک ب.و.س.ه ناگهانی با یک تاجر سرکش تصویری از زندگی به ارمغان می آورد. آیا او می تواند کلید نومی برای بقا باشد؟ یا هیچ جوره نمی تواند از سرنوشت خود فرار کند؟!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658