جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب من عصبانی هستم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام من عصبانی هستم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 242 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع من عصبانی هستم
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,427
13,045
مدال‌ها
17
5653756295359606.jpg

نام کتابکتاب اولین احساسات من: من عصبانی هستم
نویسندهگروه نویسندگان
مترجممریم اسلامی، شروین جوانبخت
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات21
زبانفارسی
شابک978-622-274-453-3
موضوع کتابکتاب شعر کودک

با کتاب اولین احساسات من: من عصبانی هستم به سؤالات فرزندانتان در باب این احساس مهم انسانی پاسخ دهید. این قسمت از مجموعه کتاب‌های آموزشی مؤسسه‌ی دی کی هر آنچه نیاز داریم درباره‌ی احساس خشم و عصبانیت بدانیم را به ما خواهد آموخت. همچنین اشعار شیرین و بامزه‌ی این کتاب و تصاویر رنگی و شاداب آن به کمک ما خواهد آمد تا برخورد درست‌تری با خشم خود داشته باشیم و بتوانیم آرامشمان را دوباره به دست بیاوریم.

همه‌ی ما گاهی احساس می‌کنیم که از عصبانیت صورتمان، مثل یک گوله‌ی آتش، سرخ و داغ شده! یا شاید احساس کنیم هر لحظه ممکن است مثل یک آتشفشان بزرگ فوران کنیم! این‌بار قرار است آتش کوچک و قرمز‌رنگِ کتاب اولین احساسات من: من عصبانی هستم (?I Feel Angry: Why do I feel angry today) به ما بگوید که این احساس از کجا می‌آید و چطور می‌توان با آشنایی پیدا کردن با خشم، بر آن کنترل بهتری داشت. مؤسسه‌ی دی کی (DK) ناشر این کتاب و میزبان شما در یک گردش ذهنی هیجان‌انگیز است.

خشم از آن دست احساسات لذت‌بخش و خوشایند نیست. با این حال چرا گاهی آن را تجربه می‌کنیم؟ و چرا بعضی وقت‌ها خیال می‌کنیم که اصلاً از پس مدیریت آن برنمی‌آییم! شخصیت آتش سرخ‌رنگ، این احساس شما به‌خوبی را درک می‌کند! او برای توصیف بهتر خشم مثال‌های مختلفی ارائه می‌دهد و از حس‌وحالمان در زمان عصبانیت می‌گوید؛ این‌طور با شناخت بهتر هیجانات خود دیگر از آن‌ها غافلگیر نخواهیم شد.

1-80607-v4di.jpg

شما هم زمانی که احساس عصبانیت می‌کنید، سخت‌تر نفس می‌کشید و یا ضربان قلب خود را بیشتر حس می‌کنید؟ موضوع عجیبی نیست! کتاب من عصبانی هستم، نشان می‌دهد که هنگام خشم چه اتفاقاتی در بدنمان رخ می‌دهد و همچنین چطور می‌توانیم این اتفاقات را نام‌گذاری کنیم. هرچند که خشم از احساسات طبیعی انسان است و برای تک‌تک آدم‌های کره‌ی زمین رخ می‌دهد، اما همچنان نکات و ترفندهایی برای کنترل آن وجود دارد که به ما کمک می‌کند در مواقع بروز این احساس، بیشتر از خود مراقبت کنیم. شخصیت شعله در کتاب من عصبانی هستم، بسیاری از این ترفند‌ها را با شما در میان خواهد گذاشت و با شما همراه خواهد شد تا با درک هیجانات خود احساس بهتری را تجربه کنید.

در میان شیوه‌های آموزشی مختلف برای رده‌ی سنی خردسالان، هیچ‌ روشی به پای استفاده از شعر و داستان و نقاشی نخواهد رسید. مؤسسه‌ی دی کی که از ناشرین موفق کتاب‌های مرجع و آموزشی کودکان در انگلستان است، درس‌های پرفایده‌ی خود را از زبان شخصیت‌های فانتزی مختلفی هم‌چون خورشید، ستاره و آتش با مخاطبان کوچک خود درمیان می‌گذارد تا اثربخشی بیشتری در کلمات شکل دهند. همچنین نویسندگان این اثر در بیان نکته‌ها از زبان شعر و ترانه بهره برده‌اند و با اضافه کردن تصویر‌گری‌های شاداب و کودکانه جذابیت بصری دوچندانی به اثر بخشیده‌اند. این اثر محصول سال 2020 است و توسط نشر پرتقال و با برگردان مریم اسلامی و شروین جوانبخت به فارسی ترجمه شده.

بالا پایین