جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی چگونه در این دنیای مزخرف انسان بمانیم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط Ramina.p با نام چگونه در این دنیای مزخرف انسان بمانیم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 164 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع چگونه در این دنیای مزخرف انسان بمانیم!
نویسنده موضوع Ramina.p
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ramina.p
موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
9207966359985878.jpg کتاب چگونه در این دنیای مزخرف، انسان بمانیم
تمرینات مراقبه برای رسیدن به یک زندگی واقعی
نویسنده: تیم دزموند
مترجم: الهه علوی
کتاب کوله پشتی

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
معرفی کتاب چگونه در این دنیای مزخرف، انسان بمانیم
کتاب چگونه در این دنیای مزخرف، انسان بمانیم نوشته تیم دزموند با ترجمه الهه علوی توسط کتاب کوله‌پشتی منتشر شده است. در این کتاب تمرینات مراقبه برای رسیدن به یک زندگی واقعی آموزش داده می‌شود.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
درباره کتاب چگونه در این دنیای مزخرف، انسان بمانیم
رنج‌های زیادی در دنیای ما وجود داردو بهترین راه برای گذراندن زندگی این است که در این جهان از خودمان ردپای مثبت بگذاریم. این انگیزه نیروی محرکی است در بهتر کردن وضعیت سلامت و زندگی. نویسنده در صومعه بودائیان به مدیتیشن مشغول شد و جنبش‌های اجتماعی به راه انداخت. سازمان خیریه تاسیس کرد و شرکتی نوپا در گوگل تاسیس کرد برای سلامت ذهن. هدف نویسنده از نوشتن این کتاب آن است که هرچه یاد گرفته با دیگران به اشتراک بگذارد و درجهان برای زیبایی تلاش کند.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
خواندن کتاب چگونه در این دنیای مزخرف، انسان بمانیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند زندگی کنند و از زندگی لذت ببرند پیشنهاد می‌کنیم

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
بخش‌هایی از کتاب چگونه در این دنیای مزخرف، انسان بمانیم
می‌توانستم ببینم کدام ویژگی‌های مادرم درون من وجود دارد. می‌توانستم ویژگی‌های مثبت او مانند دل‌وجرئتش و دغدغه‌اش برای برقراری عدالت را درونم ببینم، ویژگی‌های منفی‌اش را هم همین‌طور؛ مانند اینکه چگونه از مردم کناره‌گیری می‌کند تا به او آسیبی نرسد، اما درونم هیچ‌چیزی از پدرم نمی‌دیدم، یا شاید هم نمی‌خواستم ببینم. در ذهنم تصور می‌کردم که درختی هستم با ریشه‌های عمیقی در سمت چپ اما هیچ ریشه‌ای در سمت راستم وجود ندارد. می‌دانستم که اشتباه می‌کنم. حداقل ژن‌های پدرم در من وجود داشت. من از هرکسی که در خانوادهٔ مادری‌ام وجود دارد قدبلندتر هستم و هیکلم ورزیده‌تر است و می‌دانستم که پدرم نیز قدبلند و ورزیده است. به‌محض اینکه روی زمین دراز کشیدم احساس ضدونقیض آزاردهنده‌ای به من دست داد. صدایی درونم می‌گفت: «بخش اعظمی از ویژگی‌های فیزیکی‌ات را از پدرت گرفته‌ای. به‌علاوه او شخصیت تو را نیز شکل داده، حتی اگر در زندگی‌ات حضور نداشته است.» صدای دیگری فریاد می‌کشید: «من هیچ ربطی به پدرم ندارم!»

بالا پایین