جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب گاندی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط Kabous با نام گاندی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 103 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع گاندی
نویسنده موضوع Kabous
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kabous
موضوع نویسنده

Kabous

سطح
0

بازرس انجمن
بازرس انجمن
Nov
1,176
1,703
مدال‌ها
2
d89b0ffbafb04451a9b26c4e4e63f6dd.jpg

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: yekta
موضوع نویسنده

Kabous

سطح
0

بازرس انجمن
بازرس انجمن
Nov
1,176
1,703
مدال‌ها
2
کد کتاب :1654
مترجم :مسعود برزین
شابک :978-964-380-854-9
قطع :وزیری
تعداد صفحه :533
سال انتشار شمسی :1400
سال انتشار میلادی :1927
نوع جلد :زرکوب
سری چاپ :6

قیمت:۸۵۰۰۰ تومان

معرفی کتاب گاندی اثر مهاتما گاندی​

کتاب گاندی، خودزندگی نامه ای نوشته ی ماهاتما گاندی است که نخستین بار در سال 1927 منتشر شد. گاندی درباره ی این کتاب می نویسد: «قصد من، توصیف ساز و کار علم ساتیاگراها است و نه تعریف درباره ی این که چقدر آدم خوبی هستم.» ساتیاگراها یا جنبش مقاومت بدون خشونت، مانند خالق خود، به عنوان نمادی از اخلاق و ندایی آزادی طلبانه در جهان مطرح شد. زندگی گاندی، الهام بخش جنگجویان آزادی در سراسر دنیا بوده است. با این وجود خود گاندی می نویسد: «لقب ماهاتما (به معنای روح بزرگ)، درد عمیقی برایم داشته است... اما بدون تردید علاقه مندم تجربیات معنوی ام را که فقط برای خودم شناخته شده هستند، روایت کنم. من از همین تجربیات، قدرت فعلی ام را برای کار در عرصه ی سیاست به دست آورده ام.» اما گاندی چه کسی بود؟ در میان خیل عظیم تفاسیر و نظرات مختلف و متضاد درباره ی این مرد تأثیرگذار، زمان آن رسیده که به حرف های خود گاندی گوش بسپاریم و با زندگی و عقاید او بهتر از همیشه آشنا شویم.

گاندی، زاده ی 2 اکتبر 1869 و درگذشته ی 30 ژانویه ی 1948، رهبر سیاسی و معنوی هند بود که مردم این کشور را در راه آزادی از استعمار امپراتوری بریتانیا رهبری کرد.گاندی در گجرات هند به دنیا آمد و در سیزده سالگی با دختری همسن خود ازدواج کرد. گاندی برای وحدت میان مسلمانان و هندوهای هند، یک ماه روزه گرفت و در رژه ی نمک به همراه چند صد هزار هندی، 400 کیلومتر راه پیمود تا از آب دریا نمک بگیرد و با این عمل، قانون مالیات نمک را بی اعتبار سازد. این مبارزه با دعوت هندی ها برای تحریم کالاهای انگلیسی بود

2ff9a2f05d1a475bb139c4ba84f88919.jpg

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: yekta
بالا پایین