جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء گلدان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط ASHVAN با نام گلدان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 125 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع گلدان
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
عنوان انشا: گلدان

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,872
26,781
مدال‌ها
8
گلدان مورد علاقه من گلدان سفالی بزرگ و پهنی است که در گوشه حیاط پدربزرگ جا دارد و یک شمعدانی سرخ آتشین در آن کاشته اند. یک شمعدانی پیر با برگ های درشت و خوشرنگ. گلدانی به رنگ آبی لاجوردی که اگر چه ساده و بی نقش و نگار است اما زیبایی منحصر به فردی دارد. هر وقت به این گلدان نگاه می‌کنم یک موجود مهربان را با شکمی بزرگ و ترک خورده می‌بینم که گل‌اش را مادرانه در اغوش گرفته و از آن مراقبت می‌کند. لبه گلدان پدربزرگ کمی لب پر شده و سفال خاکی رنگ زیر لعاب آبی‌اش مشخص شده. برای من این ترک، یادآور زمستان ها و تابستان هایی است که از عمر گلدان گذشته و به او تجربیات زیادی آموخته است.

به گلدان ساده و با صفای آبی خیره می‌شوم و آرام آرام صدایش را می‌شنوم. گویی دارد برای غنچه های شمعدانی لالایی می‌خواند تا به خواب بروند. از پدر بزرگ اجازه می‌گیرم و کمی آب به گلدان می‌دهم. حالا به نظرم لب های خیس گلدان دارد لبخند می‌زند و از من تشکر می‌کند. دستی بر گونه های سرد گلدان سفالی می‌کشم و من هم به او لبخند می‌زنم.

بالا پایین