جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط شاهدخت با نام ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 869 بازدید, 53 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها
نویسنده موضوع شاهدخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25

۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها​

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: erf_zed
موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
این مقاله از یک نویسنده موفق خارجی به نام «جِف گویینز» است که در آن درباره این که چگونه نویسندگی را شروع کنیم و اصول نوشتن کتاب، موارد مهم و جذابی را به علاقه‌مندان به نویسندگی ارائه کرده است. که در آن ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب را بیان می کند.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
سرفصل‌های اصلی مقاله ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب عبارتند از:

۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب
چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟
اصول نوشتن کتاب
دلیل این که اکثر افراد کتاب‌های خود را تمام نمی‌کنند
۱۰ نکته دیگر از اصول نوشتن کتاب

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب
به عنوان نویسنده پنج کتاب پرفروش، می‌توانم بدون تردید به شما بگویم که سخت‌ترین بخش از کار یک نویسنده، نشستن برای انجام این کار است، به رغم آنچه که شما فکر می‌کنید کتاب‌ها خودشان را نمینویسند! شما باید تمام چیزی که هستید را در ایجاد یک بخش مهم از کار سرمایه‌گذاری کنید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
من سال‌ها رویای یک نویسنده حرفه‌ای بودن را داشتم. من اعتقاد داشتم که چیزهای مهمی برای گفتن دارم که جهان نیاز به شنیدن دارد اما هنگامی که من به آنچه که واقعا برای تبدیل شدن به یک نویسنده تصور می‌شود نگاه می‌کنم، متوجه می‌شوم که روند پیشرفت چقدر متفاوت از انتظارات من بود.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
شروع فقط نشستن برای نوشتن یک کتاب نیست. این کار چندان ساده نیست. شما یک جمله را بنویسید، سپس یک پاراگراف، بعد شاید اگر خوش‌شانس باشید، یک فصل کامل. نوشتن به نحو مناسبی در بخش‌های کوچک اتفاق می‌افتد و شروع می‌شود.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
راهکار شما پیچیده نیست. در یک زمان یک گام برمی‌دارید و سپس گام‌های دیگر را. هنگامی که به کتاب‌هایی که نوشته‌ام نگاه می‌کنم، می‌توانم بفهمم همانطور که من قبلا تصور می‌کردم، روشی که این کتاب‌ها نوشته شده‌اند، روش مسحورکننده‌ای نیست.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
نوشتن آسان است. همه چیزهایی که باید انجام دهید این است که کلمات اشتباه را حذف کنید.

“مارک تواین”

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟
در این مقاله، ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و مراحل اساسی را که برای نوشتن یک کتاب نیاز دارید به شما آموزش می‌دهم. من به سختی کار کرده‌ام تا این مطلب قابل هضم و فوق‌العاده عملی باشد، پس می‌توانید شروع به پیشرفت کنید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
اگر شما رویای نویسنده یک کتاب پرفروش مانند من را دارید و به دنبال یک طرح ساختاریافته در فرایند نوشتن هستید که راهنمای‌تان باشد، فرصت ویژه‌ای را برای شما در پایان این مقاله دارم.

بالا پایین