جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ۵ تکنیک یادداشت برداری مؤثر به سبک کتاب‌خوان‌های حرفه‌ای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط -pariya- با نام ۵ تکنیک یادداشت برداری مؤثر به سبک کتاب‌خوان‌های حرفه‌ای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 270 بازدید, 19 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع ۵ تکنیک یادداشت برداری مؤثر به سبک کتاب‌خوان‌های حرفه‌ای
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
1724407719148.png

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
قبل از هر چیز، یادداشت برداری دیجیتال بهتر است یا کاغذی؟

شاید شما هم مثل خیلی از افراد فکر کنید بهترین راه یادداشت برداری و نوشتن نکات کتاب تایپ‌کردن است. هرچه نباشد، تایپ‌کردن می‌تواند سریع‌تر از دست‌نویسی باشد و یادداشت‌ها هم مرتب‌تر می‌شوند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
اما باربارا اوکلی، استاد مهندسی دانشگاه اوکلند و مک‌مستر، در کتاب «یادگیری را یاد بگیرید!» می‌گوید:

«نوشتن با دست بهتر است، حتی اگر دستخط شلخته‌ای دارید. وقتی با دست می‌نویسید، ناچار می‌شوید کمی به این‌که چه چیزی روی کاغذ پیاده می‌کنید فکر کنید و این به ایجاد زنجیره‌ی مغزی کمک می‌کند.»

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
البته هیچ نسخه‌ی یکسانی را نمی‌توان برای همه پیچید. ممکن است شما بخواهید از نرم‌افزارهای یادداشت برداری استفاده کنید تا آرشیو تمیزتری از نکته‌های کتاب‌ها داشته باشید و بتوانید آن‌ها را همه‌جا همراه خودتان ببرید. در واقع این‌که کدام روش را انتخاب کنید، همه‌اش به ترجیح خودتان بستگی دارد

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
۱) پله‌ی اول: در دفترتان یا نرم‌افزار یادداشت برداری‌تان، برای هر کتاب صفحه‌ای تازه باز کنید

هنگام شروع مطالعه‌ی کتابی که می‌دانید به نکات آن احتیاج خواهید داشت، صفحه‌ای مجزا به آن اختصاص دهید. اگر می‌خواهید نکات مرتبط با هم را زودتر پیدا کنید، می‌توانید با برچسب‌های متناسب با مطلب (نام نویسنده، ژانر، موضوع و…) نکات خود را نشانه‌گذاری کنید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
شاید وسوسه شوید تمامی نکات کتاب‌های مرتبط به یک نویسنده یا ژانر خاص را در یک ‌جا بنویسید، اما در آینده بررسی یادداشت های طولانی و خسته‌کننده کار راحتی نخواهد بود. اگر معادله‌ی «هر کتاب = یک صفحه‌ی مجزا» را رعایت کنید، با آرامش خاطر می‌توانید در میان یادداشت‌های خود جست‌وجو کنید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
۲) پله‌ی دوم: تمامی اطلاعات موردنیاز برای شناسایی کتاب را ضمیمه کنید

استفاده از قالبی ثابت برای ثبت اطلاعات هر کتاب تمرین خوبی برای بهبود بخشیدن به مهارت نکته برداری خواهد بود. مطمئن شوید دست‌کم اطلاعات پایه‌ای هر کتاب همچون عنوان و نام نویسنده را ضمیمه کرده‌اید. می‌توانید به نام معرف کتاب یا مرجعی که در آن کتاب را یافته‌اید نیز اشاره کنید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
نمونه‌هایی از آنچه می‌توانید در قالب‌بندی اطلاعات کتاب به آن‌ها اشاره کنید:

عنوان کتاب
نام نویسنده
شناسنامه‌ی کتاب (انتشارات، تاریخ نشر و…)
ژانر کتاب
منبع معرف
موضوعات مطرح‌شده
نظر شخصی من در مورد کتاب
نقل‌قول‌هایی از کتاب
سه بخش موردعلاقه‌ی من از کتاب
خلاصه‌ای چندخطی از کتاب

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
من به‌محض تمام‌شدن هر کتاب، خودم را با نوشتن خلاصه‌ای از آن در سه جمله به چالش می‌کشم و سؤالات زیر را هنگام تهیه‌ی خلاصه از خودم می‌پرسم:

لُبّ کلام چیست؟
اگر قرار باشد موضوعی از این کتاب را برای به‌کارگیری در زندگی‌ام انتخاب کنم، کدام است؟
چگونه این کتاب را برای دوستم توصیف می‌کنم

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,731
55,925
مدال‌ها
11
اگر شما فکر می‌کنید نمی‌توانید چکیده‌ی کتاب را در سه جمله جمع کنید، از تکنیک فاینمن استفاده کنید: نام کتاب را بالای یک برگه‌ی کاغذ بنویسید و پایینش کتاب را برای فردی که اصلاً اسم آن کتاب را نشنیده توصیف کنید.

به‌شخصه هیچ راهی بهتر از توصیف کتاب برای یک شخص دیگر نیافته‌ام که شکاف‌های ذهنی‌ام را درباره‌ی فهم کتاب به من نشان دهد

بالا پایین