جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری نمایشگاه سی‌وسوم کتاب تهران به روایت آمار/ رکوردهایی که جابجا شده اند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام نمایشگاه سی‌وسوم کتاب تهران به روایت آمار\/ رکوردهایی که جابجا شده اند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 209 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع نمایشگاه سی‌وسوم کتاب تهران به روایت آمار\/ رکوردهایی که جابجا شده اند
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نمونه بارز آگاهی جمعی و غلبه سلامتی بر مرگ به وسیله مطالعه و نشانه زایندگی و پویایی فرهنگی است. اگرچه در دوسال گذشته و به‌واسطه بیماری، حوزه فرهنگ و نشر آسیب بسیار دیده اما آمار و ارقام حوزه فرهنگی قابل تقدیر و افتخار است؛ زیرا در سال گذشته با انتشار ۱۱۳ هزار عنوان کتاب جدید، رکورد عناوین کتاب در سال‌های گذشته شکسته شد و این بهترین نشانه فعالیت و تلاش پدیدآورندگان حوزه نشر از نویسندگان تا تولید کنندگان و ناشران است.

اینها بخشی از سخنان یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشد اسلامی است که روز شنبه (۱۷ اردیبهشت ماه) در نشست خبری نمایشگاه کتاب تهران در گام سی‌وسوم به زبان آورد.

کدام رکورد ویژه؟! یک بار دیگر جمله‌های احمدوند را مرور کنیم: در سال گذشته با انتشار ۱۱۳ هزار عنوان کتاب جدید، رکورد عناوین کتاب در سال‌های گذشته شکسته شد!

همین چند خط از خلاصه سخنان معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان دهنده این مهم است که سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر خلاف ادوار فبلی، کار خود را با رکورد شکنی آغاز کرد. آیا می‌توان بعد از دو سال محروم و دور ماندن از لذت حضور در بزرگترین رویداد فرهنگی کشور، شروعی بهتر از این را برای گام سی‌وسوم نمایشگاه کتاب متصور بود؟

کدام رکورد ویژه؟! یک بار دیگر جمله‌های احمدوند را مرور کنیم: در سال گذشته با انتشار ۱۱۳ هزار عنوان کتاب جدید، رکورد عناوین کتاب در سال‌های گذشته شکسته شد!
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
پذیرایی ۲۸۰۰ ناشر از دوستان یار مهربان؛ رشد ۲۵ درصدی در قیاس با دوره قبلی

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور ۱۷۰۰ ناشر در محیط مصلی به شکل حضوری میزبان مخاطبان خواهد بود و علاوه بر این تعداد، ۱۱۰۰ ناشر (در مجموع ۲۸۰۰ ناشر) در فضای مجازی کتاب‌هایشان را در معرض دید و انتخاب مخاطبان قرار می‌دهند.

همچنین طبق آخرین داده‌های خانه کتاب و ادبیات ایران، کتاب‌های ۱۷۰ ناشر خارجی در این دوره از نمایشگاه ارائه خواهد شد و حدود ۵۰ مهمان‌ از ۳۰ کشور جهان، از این رویداد فرهنگی بازدید خواهند کرد.

حضور ۲۸۰۰ ناشر داخلی در گام سی‌وسوم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بعد از دو سال وقفه نشان‌دهنده اوج جا افتادن و شناخته‌ شدن این رویداد بین‌المللی در تقویم رخدادهای جهانی است

در سایه صرف فعل خواستن و حرکت به سمت ایمنی نسبی جامعه در سایه تسریع روند واکسیناسیون ناشران شناخته شده جهانی از ۳۲ کشور حضور فعالانه‌ای در نمایشگاه امسال دارند. از جمله این ناشرانی می‌توان به فعالان عرصه نشر از کشورهایی چون سوئیس، هند، هنگ کنگ، ترکیه، ایتالیا، فرانسه، چین، کره جنوبی، بوسنی و گوین، افغانستان، سوریه، لبنان، پاکستان، تونس، قطر، عراق، کویت، بحرین، عمان، مصر، آذربایجان، تاجیکستان، روسیه، صربستان، مکزیک، انگلستان، استرالیا، هلند، آمریکا، آلمان، اسپانیا اشاره کرد.

همچنین معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از این اعلام کرده بود کشور قطر به عنوان مهمان ویژه سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در این رویداد حضور پر رنگ‌تری خواهد داشت.

حضور ۲۸۰۰ ناشر داخلی در گام سی‌وسوم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آن هم بعد از دو سال وقفه نشان‌دهنده اوج جا افتادن و شناخته‌ شدن این رویداد بین‌المللی در تقویم رخدادهای جهانی است.

چطور؟.. تنها کافی است این عدد را مقابل آمار حضور تعداد ناشران داخلی سی‌ودومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سال ۱۳۹۸ قرار دهیم. در سال ۹۸ (گام سی‌ودوم) در نمایشگاه فیزیکی سی‌ودوم کتاب تهران تعداد ۲۱۰۲ ناشر داخلی حضور داشتند. تقابل ۲۱۰۲ ناشر در سال ۱۳۹۸ و دوره سی‌ودوم با ۲۸۰۰ ناشر حاضر در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نشان دهنده رشد ۲۵ درصدی تعداد فعالان نشر کشور است. رکودی دیگر که باید آن را به پای «ترین»‌های گام سی‌وسوم نمایشگاه امسال گذاشت.

افزایش صد در صدی بن‌های خرید مجازی

در مرور «ترین»‌های دیگر و آماری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌توان به افزایش ۱۰۰درصدی بُن‌های خرید در قالب یارانه دولتی و کمک بدنه مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت فرهنگی وزارتخانه به گروه‌های هدف کتاب‌خوان اشاره کرد. افزایش 100درصدی یارانه خرید در قالب بُن در هیچ یک از ادوار برگزاری این رخداد نمی‌توان نمونه و نظیری برای آن جُست.

طبق گفته مسئولان برگزاری گام سی‌وسوم نمایشکاه کتاب تهران؛ بُن‌ها با هدف پوشش تعداد افراد بیشتر در خرید مجازی نمایشگاه، نسبت به سال گذشته (برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در سال ۱۴۰۰؛ صد در صد درصد افزایش یافته است.

برای طلاب و دانشجویان ۳۵۰ هزارتومان بن تخفیف خرید و برای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ۶۰۰ هزارتومان برای خرید صرفا در بخش مجازی نمایشگاه اختصاص یافته است.
 
بالا پایین