جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب آیا کنجد برای دیابت خوب است؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام آیا کنجد برای دیابت خوب است؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 260 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع آیا کنجد برای دیابت خوب است؟
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
🫀🍏
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Minosa
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
دکتر پیام فرح‌بخش، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی اظهار کرد: «دانه‌های کنجد نقش بسزایی در سلامت بدن دارند اما اغلب استفاده از آن نادیده گرفته می‌شود. درحالی که این خوراکی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت، انواع مختلف سرطان، کاهش فشارخون، التهاب و همچنین درمان اختلالات خواب، بهبود هضم و کاهش افسردگی و استرس مزمن تاثیرگذار است.»
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Minosa
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
وی ادامه داد: «این ماده غذایی، حاوی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، مس، روی، فیبر، تیامین، ویتامین B6، فولات، پروتئین و تریپتوفان است. و با وجود طیف گسترده‌ای از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری در دانه‌های کنجد، جای تعجب نیست که با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است. علاوه بر منیزیم، دانه‌های کنجد حاوی ترکیبی ارگانیک به نام فیتات است که به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را که احتمال ابتلا به انواع سرطان، بیماری‌های قلبی، پیری زودرس و... افزایش می‌دهد، می‌کاهد.»
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Minosa
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: «منیزیم موجود در دانه‌های کنجد، در کاهش ابتلا به دیابت و کنترل علائم آن نقش بسزایی دارد. به علاوه عملکرد داروی گلی‌بن‌کلامید را در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود می‌بخشد و سطوح انسولین و گلوکز را در بدن تنظیم و به این ترتیب به کنترل علائم دیابت کمک می‌کند. علاوه بر این، منیزیم به عنوان یک عامل کاهش فشارخون شناخته شده است که با مصرف دانه‌های کنجد، حدود 25 درصد نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی ضروری تامین می‌شود.»
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Minosa
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
دکتر فرح‌بخش در نهایت فیبر موجود در این ماده غذایی عملکرد هضم را بهبود می‌بخشد، گفت: «دانه‌های ریز کنجد حاوی مقدار قابل توجهی فیبر هستند که باعث تشدید حرکت روده‌ها شده و به پیشروی این حرکات در مسیر هضم و گوارش کمک می‌کند. به علاوه حرکت پرستالتی را تحریک و عبور غذا را از طریق روده همواره می‌کند. به این ترتیب احتمال ابتلا به یبوست و همچنین اسهال کاهش می‌یابد و در حین محافظت از سلامت کولون، احتمال ابتلا به بیماری‌های دستگاه گوارش و سرطان را می‌کاهد. با این حال نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد چراکه باعث تحریک معده و روده می‌شود
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Minosa
بالا پایین