جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

طب خواص سیر کبابی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام خواص سیر کبابی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 166 بازدید, 43 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع خواص سیر کبابی
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
بعد از 6 - 10 ساعت :
در این زمان مواد مغذی موجود در سیر توسط بدن استفاده می شود و ظرف 24 ساعت بدن را پاک می کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
برای تقویت استخوان ها ، بالا بردن سیستم ایمنی بدن ، کاهش فشارخون ، امتداد سلول ها و پاکسازی بدن از سموم
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
چرا روزانه از سیر استفاده می کنید؟ چون خستگی را کاهش می دهد و کلسترول را تنظیم و از بیماری های قلبی و عروقی هم جلوگیری می کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
یونان و روم باستان و مصرف سیر
در یونان باستان، هیپوکراتس، پدر علم پزشکی، سیر را برای درمان انواع بیماری‌ها از جمله مشکلات تنفسی و گوارشی تجویز می‌کرد. در روم باستان نیز سربازان رومی برای افزایش استقامت خود سیر مصرف می‌کردند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
مصرف سیر در هند و چین
سیر در طب سنتی هند و چین نیز جایگاه ویژه‌ای داشته است. در طب آیورودا (هندی)، سیر برای افزایش طول عمر و درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شده است. در چین، سیر به‌عنوان یک ماده غذایی و دارویی، خصوصاً برای درمان عفونت‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدن، استفاده می‌شد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
مصرف سیر در دوران مدرن
در دوره‌های مدرن، خصوصاً در قرن 18 و 19، دانشمندان شروع به تحقیق در مورد خواص ضدعفونی‌کننده و ضدباکتریایی سیر کردند. در جنگ‌های جهانی، سیر به‌عنوان “پنی‌سیلین روسی” معروف بود و برای درمان زخم‌های عفونی به کار می‌رفت.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
تحقیقات علمی امروزی در مورد خواص مصرف روزانه سیر
امروزه، تحقیقات علمی مدرن تأیید کرده است که سیر دارای خواص ضدباکتریایی، ضدویروسی، و ضدقارچی است. همچنین، مصرف منظم سیر به کاهش فشار خون، کاهش سطح کلسترول و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

به‌طور کلی، سیر از دیرباز تا کنون، هم به‌عنوان یک چاشنی غذایی و هم به‌عنوان یک داروی طبیعی در فرهنگ‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است و همچنان در سراسر جهان محبوبیت دارد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
ترکیب‌های غذایی در سیر (به‌ازای 100 گرم)
کالری: حدود 149 کیلوکالری
کربوهیدرات‌ها: 33 گرم
پروتئین: 6.36 گرم
چربی‌ها: 0.5 گرم
فیبر غذایی: 2.1 گرم
آب: 58 گرم
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
ویتامین‌های سیر
ویتامین C: حدود 31.2 میلی‌گرم (34٪ از نیاز روزانه)
ویتامین B6 (پیریدوکسین): 1.235 میلی‌گرم (95٪ از نیاز روزانه)
ویتامین B1 (تیامین): 0.2 میلی‌گرم
فولات: 3 میکروگرم
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
مدیر ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
Jan
6,403
10,995
مدال‌ها
11
مواد معدنی سیر
کلسیم: 181 میلی‌گرم
آهن: 1.7 میلی‌گرم
منیزیم: 25 میلی‌گرم
فسفر: 153 میلی‌گرم
پتاسیم: 401 میلی‌گرم
سدیم: 17 میلی‌گرم
روی: 1.16 میلی‌گرم
سلنیوم: 14.2 میکروگرم
 
بالا پایین