جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب خواص سیر کبابی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام خواص سیر کبابی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,201 بازدید, 43 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع خواص سیر کبابی
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
مصرف روزانه سیر خام
یکی از قدرتمندترین و مؤثرترین روش‌های مصرف سیر، خوردن آن به‌صورت خام است. با خرد کردن یا له کردن سیر خام، ترکیب آلیسین که مسئول بسیاری از خواص دارویی سیر است، آزاد می‌شود. می‌توانید آن را به سالاد اضافه کنید یا مستقیماً میل کنید.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
سیر پخته
سیر پخته به دلیل طعم ملایم‌تر و شیرین‌ترش در غذاهای مختلف به‌کار می‌رود. سیر را می‌توان در انواع سوپ، خورش، کباب، یا پیتزا استفاده کرد. پختن سیر باعث کاهش تندی آن می‌شود، اما همچنان خواص سلامتی خود را حفظ می‌کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
سیر کبابی
کباب کردن سیر به‌عنوان یک چاشنی لذیذ و دلپذیر به غذاها افزوده می‌شود. برای این کار، سیر را با پوست داخل فر قرار دهید و کباب کنید تا نرم و طعم‌دار شود. این روش اغلب در کنار گوشت‌ها و سبزیجات کبابی استفاده می‌شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
سیر تفت داده‌شده
یکی از رایج‌ترین روش‌های استفاده از سیر در غذاهای مختلف، تفت دادن آن در روغن یا کره است. سیر تفت داده‌شده طعمی شیرین و خوشمزه به غذاها می‌دهد و در غذاهایی مانند پاستا، برنج و سبزیجات سرخ‌شده به کار می‌رود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
ترشی سیر
ترشی سیر یک روش خوش‌مزه و محبوب برای نگهداری سیر است. در این روش، سیر به‌صورت کامل یا خردشده در محلول سرکه، نمک و گاهی شکر خوابانده می‌شود و بعد از مدتی آماده مصرف می‌شود. سیر ترشی در کنار غذاهای مختلف به عنوان چاشنی استفاده می‌شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
سیر در روغن زیتون
سیر را می‌توان در روغن زیتون خواباند تا روغن سیر تهیه شود. این روغن علاوه بر اینکه طعم و بوی سیر را به غذاها اضافه می‌کند، خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی سیر را نیز در خود دارد. این روغن را می‌توان برای سس سالاد، سرخ کردن و حتی ماساژ استفاده کرد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
پودر سیر
پودر سیر یکی از روش‌های رایج برای اضافه کردن طعم سیر به غذاها است. این پودر به‌راحتی در غذاهای مختلف مانند سس‌ها، سوپ‌ها و غذاهای گوشتی استفاده می‌شود و به غذا عطر و طعم سیر می‌بخشد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
چای سیر
چای سیر یکی از روش‌های طبیعی برای بهره‌بردن از خواص دارویی سیر است. برای تهیه چای سیر، چند حبه سیر خردشده را در آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس می‌توانید مقداری عسل و لیمو به آن اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
سیر در ماست
ترکیب سیر خردشده با ماست، یکی از روش‌های متداول و سالم مصرف سیر است. این ترکیب خوش‌مزه معمولاً به‌عنوان چاشنی یا سس کنار غذاهای گوشتی و کبابی سرو می‌شود و به بهبود هضم غذا و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
کپسول سیر
اگر نمی‌توانید طعم سیر را تحمل کنید، می‌توانید از کپسول‌های سیر استفاده کنید. این مکمل‌ها اغلب عصاره خشک‌شده یا روغن سیر را شامل می‌شوند و می‌توانند به‌صورت مکمل غذایی مصرف شوند تا از خواص درمانی سیر بهره‌مند شوید.
 
بالا پایین