- Dec
- 6,168
- 11,714
- مدالها
- 3
حفاظت از سلامت قلب
چربیهای سالم موجود در تخمه ژاپنی، به ویژه اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶، به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک میکنند. همچنین پتاسیم موجود در آن به تنظیم فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند.
چربیهای سالم موجود در تخمه ژاپنی، به ویژه اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶، به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک میکنند. همچنین پتاسیم موجود در آن به تنظیم فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند.