هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
او بهطور خودآموز، اصول داستاننویسی را از کتابهای آموزشی معدود آن دوران فرا گرفت و در واقع اولین آموزگارانش مردم عادی کوچه و بازار، روستاییها و عشایر بودند. در سال ۷۰، با گردآوری قسمتی از فرهنگ مردم استان کرمان در ماهنامهی ادبی-فرهنگی ادبستان مشغول به کار شد و در عین حال چندین سال بخش آموزش داستاننویسی را در مجلّهی جوانان بر عهده داشت. در همان سالها شاگرد سید ابوالقاسم انجوی شیرازی (مشهور به پدر فرهنگ مردم) بود و آخرین مصاحبهی مطبوعاتی را با او انجام داد که در ماهنامهی ادبستان منتشر شد. علومی که با لهجهیبمی صحبت میکرد، مدّتها در تهران با دوست و همشهری هنرمندش ایرج بسطامی (خوانندهی اهل بم) همخانه بود. داستان کوتاه «بمانی» نیز اثر اوست که در آخرین شمارهی ماهنامهی «فرجاد» در اواخر دههی ۶۰ یا اوائل دههی ۷۰ خورشیدی چاپ شد.
رمان «آذرستان» وی در سال ۷۷ کتاب برگزیدهی سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچهی دلگشا» برندهی جایزهی «سی سال رمان طنز ایران» شد. علومی در چندین دورهی جشنوارههای سراسری طنز، در بخش داستان داور بود؛ او عهدهدار داوری اولین جشنوارهی سراسری داستان بیهقی نیز بوده است. او همچنین دبیر جشنوارهی سراسری طنز و کاریکاتوربم در سال ۸۴ بود