جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

هنر انیمه چیست؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنر نقاشی و طراحی توسط iso با نام انیمه چیست؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 451 بازدید, 3 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته هنر نقاشی و طراحی
نام موضوع انیمه چیست؟
نویسنده موضوع iso
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط iso
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
اصلا انیمه چیست؟
اَنیمه
تلفظ: (به ژاپنی: アニメ) یک سبک از طراحی با دست✍ و پویانمایی رایانه‌ای است💻 که خاستگاه آن ژاپن بوده‌است🇯🇵 و معمولاً بر مبنای مانگا ساخته می‌شود. انیمه‌ها دارای خصوصیاتی از قبیل نقاشی‌های رنگارنگ🏳️‍🌈، شخصیت‌های پرجنب و جوش♨، داستانی همراه با پیکار و نبرد و اغلب با موضوعاتی خیالی💫💙 که در آینده رخ می‌دهند، همراه است. انیمه در واقع کوتاه‌شدهٔ واژهٔ انگلیسی انیمیشن «animation» (پویانمایی) است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: MHP
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
تعریف و کاربرد انیمه👌
انیمه شکلی از هنر است که تمامی ژانرهای سینما را شامل می‌شود اما به اشتباه آن را به عنوان یک ژانر طبقه‌بندی می‌کنند. در ژاپن اصطلاح انیمه به تمامی اشکال انیمیشن در سراسر دنیا اطلاق می‌شود. در انگلیسی، انیمه بیشتر به فیلم یا برنامه‌هایی با سبک ژاپنی یا سبک انیمیشن‌سازیِ ژاپن گفته می‌شود.
در مورد ریشهٔ واژهٔ انیمه مناقشه‌هایی وجود دارد. اصطلاح انگلیسی «انیمیشن» در کاتاکانای ژاپنی به صورت アニメーション (آنیماشون) نوشته می‌شود و アニメ (آنیمه) شکل کوتاه‌شدهٔ آن است. بعضی منابع ادعا می‌کنند که انیمه از اصطلاح فرانسوی انیمیشن، یعنی dessin animé، گرفته شده‌است اما دیگران باور دارند که این قضیه یک افسانه است. در زبان فرانسوی anime به عنوان صفت به معنی جاندار و متحرک است. در انگلیسی، انیمه (زمانی که به عنوان یک اسم مصطلح استفاده شود) معمولاً حالت اسم جمع دارد. پیش از استفاده فراگیر واژه انیمه، اصطلاح ژاپنیمیشن در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ رایج بود. در اواسط دهه ۱۹۸۰ واژه انیمه کم‌کم جایگزین ژاپنیمیشن شد. به‌طور کلی، در حال حاضر واژه اخیر تنها برای تشخیص و اشاره به انیمیشن‌های ژاپنی بکار می‌رود.
واژه انیمه گاهی مورد نقد نیز قرار گرفته‌است. مثلاً در سال ۱۹۸۷ هایائو میازاکی بیان کرد که از این اصطلاح متنفر است زیرا به نحوی به ویرانی صنعت انیمیشن ژاپن اشاره می‌کند. او این ویرانی را با انیماتورهای بدون انگیزه ولی پرکار برابر دانست که با تکیه بر یک پیکرنگاری ثابت از ویژگی‌های چهره و اغراق در حواس حرکتی طراحی می‌کنند اما عمق، کمال، احساس یا فکر در کار آنان دیده نمی‌شود.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
ویژگی‌های انیمه🍭🌌
انیمه از نظر سبک‌های هنری، روش‌های پویانمایی، تولید و روند کار متنوع با دیگر انواع انیمیشن تفاوت‌های زیادی دارد. از نظر بصری، انیمه یک شکل هنری متنوع است که سبک‌های هنری متفاوتی را شامل می‌شود که بین هر خالق، هنرمند و استودیو تفاوت دارد. با اینکه هیچ سبک هنری انیمه بر دیگری غالب نیست، اما بعضی ویژگی‌های مشابه در تکنیک‌های پویانمایی و طراحی شخصیت بین آن‌ها دیده می‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: MHP
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
مانگاچیست🌚🌛🌜 (به ژاپنی: 漫画 Manga) به معنای صنعت کمیک استریپ یا نشریات کارتونیست که در کشور ژاپن رونق فراوانی دارد و از دههٔ ۱۹۵۰ به بعد شروع به گسترش کرد.
آیا طراحی انیمه سخته؟ باید بگم اصلا سخت نیست! و در کل هر چیزی و سخت ببینی برات سخت می‌شه! و در عوض هر چیزی و تلقین کنی که آسونه، پس آسونه!🌟🌝
و اما طراحی انیمه فقط به دو چشم تیز👀 که تمام حرکات و فرم خط‌هارو🏃👣 دنبال کنه و یک مغز 🦱با قدرت ثبت بالای تصاویر🧠💪 و خلاقیتِ ایجاد تمام حالات و تخیلات قوی👶، دستی که حسابی با یار و یاورش که اتوده یا قلمه، مَچ شده باشه!🤌✍
 
بالا پایین