جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آداب خارجی چند غذای کشور تایلند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آداب و رسوم ملل توسط تارا با نام چند غذای کشور تایلند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 500 بازدید, 30 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آداب و رسوم ملل
نام موضوع چند غذای کشور تایلند
نویسنده موضوع تارا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط تارا
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

تام یام گونگ (سوپ میگو تند):

عطر و طعم منحصر به فرد این سوپ، آن را در جهان بسیار مشهور و معروف کرده که از ترکیب: علف لیمو ، موسیر، آبلیموی ترش، سس ماهی، فلفل تازه و میگوی آبدار و بزرگ تهیه می‌شود. این غذا پرطرفدار و پر خاصیت دارای بو و عطری تند و ترش است. به دلیل استفاده از سبزیجات معطر بومی تایلند در این سوپ، عطر دل انگیز سوپ تام یام گونگ باعث حیرت شما خواهد شد و شما هرگز تایلند و غذاهای تایلندی را از یاد نخواهید برد.
سوپ میگو تند
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
توم خا کای (سوپ نارگیل مرغ یا سوپ گالانگال):
توم خا کای یک سوپ شبیه به سوپ تام یوم گونگ است. اما محتویات این سوپ خوشمزه، شامل ترکیبات معطری نظیر لیمو ترش، علف لیمو، گالانگال، شیر نارگیل و ادویه جاتی مانند زنجبیل تازه استفاده می‌شود. گذشته از این ها ماده اصلی آن تکه های سی*ن*ه مرغ و قارچ آسیایی است؛ فلفل در این غذا اختیاری است و بسته به ذائقه شما دارد این سوپ می‌تواند برای افرادی که از غذاهای تند دوری می‌کنند، یک سوپ مناسب باشد. این سوپ به خوبی فرهنگ و هنر تایلندی را به جهان ارائه می‌دهد.
سوپ نارگیل مرغ یا سوپ گالانگال
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
پد تای (pad Thai) نودل سرخ شده به سبک تایلندی:
پد تای غذای بسیار معروف و ساده در تایلند است که اغلب به عنوان یک غذای خیابانی، در منوی همه رستوران‌های کوچک در خیابان‌های شلوغ تا رستوران‌های ستاره دار میشلین در بانکوک سرو می‌شود. این غذا از نودل های برنجی (نازک یا پهن) و مقداری زیادی میگوی تازه، جوانه‌های لوبیا خرد شده، سبزیجات، تخم مرغ، تکه‌های توفو خوشمزه، پیاز و بادام زمینی ریز شده درست می‌شود؛ و کمی آبلیمو قبل سرو غذا، می‌تواند طعم و عطر دلپذیر پدتای را تکمیل کند.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
کائو پد ساپارود ( Khao Pad Sapparod) برنج سرخ شده آناناس:
غذاهای محبوب تایلندی معمولاً برنج سرخ شده با میگوها و آناناس است که بسیار محبوب و پخت آن بسیار ساده و آسان است. خوردن این غذاهای خوشمزه با طعم لذیذش باعث رضایت و خرسندی هر فردی می شود. طبخ این غذا با استفاده از برنج تایلندی، میگوهای تازه و آناناس باعث شده این غذا در لیست بهترین‌های آشپزی قرار داشته باشند. پودر کاری، سس میگو، سس صدف، سس ماهی، عمده سس هایی هستند که برای طعم دار کردن این غذا به کار می رود.
برنج سرخ شده آناناس
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

رات کائو (rat khao)

در برخی از محله های کشور تایلند، رستوران های مخصوصی فعالیت می نمایند که ویترین بزرگی از غذاهای مختلف و متفاوت، را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. در این گونه از رستوران ها، مشتری بنا به درخواست و سلیقه خود، می تواند سرو غذایش را به صورت ظرف های غذای مجزا، یا مخلوط آن ها درون یک ظرف به همراه برنج (rat khao)، سفارش دهند. تمامی رستوران هایی که به این سبک عمل می نمایند، دارای خصیصه و ویژگی بسیار جالبی است ،آن هم سرو انواع غذاهای تازه
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
chin یا ظرف های غذایی که توسط نودل های برنجی، آماده می شوند، معمولا در کنار ادویه کاری تایلندی، طعم و عطری جالب و دوست داشتنی را برای آن ها فراهم می سازد. همچنین مردم تایلند هنگام تهیه و سرخ کردن انواع بریانی، از ادو
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
گائنگ پد گای ( Gaeng Ped Gai) کاری قرمز با مرغ:
مقدار زیادی از ادویه کاری قرمز مایل به زرد یا خشک شده با سیر، صدف، زنجبیل خرد شده مخلوط می شود و با این مواد خمیر قرمز رنگی را درست می‌کنند. سی*ن*ه مرغ را برش داده و تکه تکه کرده و با خمیر قرمز، طعم دار می‌کنند و سپس این مواد را با شیر خامه‌ای نارگیل مخلوط می‌کنند؛ و بعد بادمجان، قارچ، و گوجه فرنگی، را به آرامی در موادی که قبلاً درست کرده بودند، اضافه می‌کنند. با لیموی تازه کفیر لایم و برگ ریحان، طعم و عطر خاصی به این غذای خامه ای داده می‌شود و با برنج بخار پز شده سرو می‌شود.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
کوئو پد ( Khao Pad) برنج سرخ شده تایلندی:
کوئوپد یک غذای ساده تایلندی است که می‌توانید به راحتی در همه رستوران‌های تایلند آن را بیابید. مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه، شامل برنج، تخم مرغ، سیر، پیاز ویکی از پروتئین‌ها مانند مرغ، میگو، خرچنگ یا گوشت گاو است. روش پخت این غذا بسیار ساده است. فقط کافیست همه مواد را در یک ظرف بریزید و بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید و سرخ کنید تا زمانی که همه مواد با هم ترکیب شده و بپزند. حالا یک غذا با طعم و عطر عالی دارید.
 
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0
 
کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
پد سی ئیو (pad see EW) نودل صاف سرخ شده با سس سویا:
یکی دیگر از غذاهای تایلندی که از نودل سرخ شده تهیه می‌شود پد سی ئیو است. در دستور غذایی تایلندی، این غذا شامل نودل برنجی، سیر، پیاز، تخم مرغ، سبزیجات تازه‌ی فصلی و گوشت سرخ شده است. به عنوان طعم دهنده و داشتن یک غذای خوشمزه و مطبوع حتماً با سس سویا و سس صدف سرو کنید تا طعم به یاد ماندنی آن را به خاطر بسپارید.
 
بالا پایین