جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آداب خارجی آداب غذای مالزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آداب و رسوم ملل توسط آیناز با نام آداب غذای مالزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 129 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آداب و رسوم ملل
نام موضوع آداب غذای مالزی
نویسنده موضوع آیناز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آیناز
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,911
مدال‌ها
3
مالزی بهشت غذاهای رنگارنگ
تلاقی فرهنگ‌های مختلف در مالزی، این کشور را تبدیل به بهشت غذاهای رنگارنگ و مزه‌های بی‌نظیر کرده است. در این کشور می‌توانید غذاهای شرقی یا غربی و بین المللی را با مزه‌های متنوع بینید و از خوردنشان لذت ببرید. ترکیب طعم‌های مختلف در غذاهای اصیل مالزی نیز بسیار اشتهاآور است.

رقابت اصلی آشپزهای مالزیایی با غذاهای ژاپنی (J_Pop) و غذاهای کره‌ای (K_Pop) است. بوی هوس انگیز کباب‌، برنج، نودل سرخ شده و گوشت‌های گریل شده، سفره‌های غذا را در مالزی دلفریب و چشم نواز کرده است.

سهم میوه‌های استوایی، سبزیجات محلی و غذاهای دریایی را در تهیه غذاهای مالزی نمی‌توان نادیده گرفت ضمن آن که ادویه جات هندی و چینی و سبک خاص پخت و پز نیز غذا خوردن در مالزی را به تفریحی دلپذیر تبدیل کرده است. با زندگی در مالزی، هر روز طعم‌های غذاهای نابی که در هیچ جا نظیرش را سراغ ندارید امتحان کنید. هر غذا امضایی است از طرف سرآشپز هنرمند بومی یا بین المللی که با انگشتان چیره دست خود پدید آورده است.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,911
مدال‌ها
3
نارگیل
میوه بومی مالزی است که در همه جای این کشور به وفور یافت می شود. مردم مالزی از همه بخش‌های نارگیل استفاده می‌کنند و غذاها، دسرها و چاشنی های مختلفی از آن تهیه می‌کنند.

  • از گوشت نارگیل در پخت کیک سنتی استفاده می‌کنند.
  • از شیره آن چاشنی‌های خوش طعم تهیه می‌شود.
  • دسری که از ترکیب شیره نارگیل، خامه و ادویه کاری آماده می‌شود، یکی از بی‌نظیرترین دسرهای مالزی است که طرفداران زیادی دارد.
  • شیره نارگیل هم یک نوشیدنی محبوب در مالزی است که فواید دارویی بیشماری دارد.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,911
مدال‌ها
3
از معروف ترین سس‌های برای مزه‌دار کردن غذاها در مالزی می‌توان به این سس‌ها اشاره کرد:

سس سامبال (Sambal)، این سس از موادی چون شکر، آب لیمو، پیاز، سیر، موسیر، زنجبیل، جوانه برنج یا گندم، سس ماهی، گوجه فرنگی و انواع فلفل های تند تهیه می‌شود. تصور کنید ترکیب این سس با انواع گوشت و مرغ چه شاهکاری از مزه‌ها برایتان مهیا می‌کند!
سس سامبال بلکان (Sambal Balcan)، سس بی‌نظیر دیگری است که برای طعم دادن به سبزیجات، گوشت‌ها و غذاهای دریایی به کار برده می شود.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,911
مدال‌ها
3
سفر به 4 گوشه مالزی برای تست غذاهای لذیذ
با مشاهده سفره‌های غذا می‌توانید ردپایی از آداب و رسوم مالزی و سه کشور هند، چین و مالزی را به وضوح ببینید. همین تنوع فرهنگی است که شهرت غذاهای این کشور را جهانی کرده است. طعم و عطر وسوسه انگیز غذا در مالزی چیزی نیست که از خاطر هیچ ک.س فراموش شود.

مالزی نیز مانند ایران دارای تنوع غذای زیادی است و با گردش در مناطق مختلف جغرافیایی، طیف رنگارنگی از غذاها مشام‌تان را قلقلک می‌دهد.

با گردش در شمال مالزی، ذائقه‌تان با غذاهای پرمزه با ادویه‌های خوش رنگ و لعاب آشنا کنید.
در Thai غذاهایی با چاشنی نارگیل، سبزیجات و فلفل تند می‌بینید.
در استان سمبیلان نوعی فلفل به نان چیلی cili padi در تهیه غذاها استفاده می شود. این فلفل در دو رنگ سبز و قرمز است و طعم بسیار تندی هم دارد.
مردم سوماترای غربی از شیره نارگیل برای پخت گوشت گاو نر یا گوساله استفاده می‌کنند.
ورود هندی‌ها به مالزی این کشور را وامدار غذاهای تند و پرادویه کرد. روش های آشپزی هندی نیز روند تهیه غذا در مالزی را کامل کرده و رسپی های جدید از غذاها را پدید آورد. موادی مانند اکرا (نوعی بامیه) بادمجان بنفش، شنبلیله، خردل قهوه‌ای و برگ کاری تخفه‌هایی از هند است که به این کشور رسیده است
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,440
31,911
مدال‌ها
3
آداب و رسوم غذا خوردن در مالزی
مردم مالزی مردمی خونگرم ،مهربان و ساده و میهمان نواز هستند که رژیم غذایی و آداب غذا خوردن ویژه‌ای دارند. جالب است بدانید مردم مالزی غذا را با دست می‌خورند و از قاشق و چنگال برای غذاخوردن استفاده نمی‌کنند. به این ترتیب که تکه‌ای گوشت یا مرغ را در کف دست خود گذاشته و نوش جان می‌کنند. البته این سبک غذاخوردن در بیشتر کشورهای آسیای جنوبی رایج است.

طبیعتِ بخشنده مالزی، مردم این کشور را هم دست و دل باز و سخاوتمند کرده است. همکاری و نظم و ترتیب همه اعضای خانواده از پیر تا جوان برای تهیه غذاها مخصوصاً در مراسمات ستودنی است. کار گروهی برای تهیه غذاها به زندگی مردم شور و نشاط خاصی بخشیده و صمیمت و محبت زیادی میان آنها برقرار کرده است. طعم غذاها در مالزی آمیخته با عشق و محبت است
 
بالا پایین