جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

اثر منتشر شده فروشی آرایش جنگ اثر ماهور ابوالفتحی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده فروشی توسط DELVAN. با نام آرایش جنگ اثر ماهور ابوالفتحی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 351 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده فروشی
نام موضوع آرایش جنگ اثر ماهور ابوالفتحی
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
4,118
24,755
مدال‌ها
6
arayesh_jangi_romanbook.jpg
عنوان: رمان آرایش جنگ

نویسنده: ماهور ابوالفتحی

ژانر: عاشقانه، طنز

تعداد صفحه: 341

خلاصه: ماجرا از یک تصادف شروع می شود که ماهلی رو به فکر میندازه تا بجای خسارت از آقا پسر مقصر بخواد بیاد و به پدرش به عنوان نامزد ماهلی معرفی بشود تا بتواند سهم الارث خودش را از پدرش بگیرد …

تکه‌ای از رمان:
نزدیک بهم میایسته و حینی که اون داره حرف میزنه من دارم اندازه میگیرم ببینم تا کجاشم و بله، تا آرنجشم. گردنم رو بالا می گیرم و انگار صورت فلکیه با این شمایل معلوم نیست ننه اش قبل حامله شدن به امامزاده دخیل بسته یا برج میلاد! مشکوکی، کی میآد همچین کاری کنه که تو میکنی اونم فی سبیل الله؟ دستم رو بالا میآرم و گردنم واقعا خسته میشه، قبل از اینکه حرف بزنم ناخواسته جیغ میکشم:
یه دیقه بتمرگ حرف بزنیم، تمام مهرههای گردنم دارن سی*ن*ه میزنن از درد. خنده اش می گیره و مثل اینکه سرویس لازم کردن گردن مردم جزو تفریحاتشه! مفتی ننم به آقام … من بیام تو رو مفتکی بِ َب… حرفم نیمه کاره می مونه ولی خب دیگه دیره و بدبخت شدم!

بالا پایین