جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ترکی آموزش ترکی به زبان طنز!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط ادوارد کلاه به سر با نام آموزش ترکی به زبان طنز! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 392 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع آموزش ترکی به زبان طنز!
نویسنده موضوع ادوارد کلاه به سر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ادوارد کلاه به سر
موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
مرحبااااااا آرکاداشلار ناسیلسینیز؟ (سلامممممم دوستان حالتون چطوره؟)
یه ضرب‌المثل گوگولایی (گوگولا یه کشوره بغل آنگولا همسایه بیژنستانه) که یه طنزنویس همه‌چیز رو قاطی حرفه‌ی خودش می‌کنه و طنزش می‌کنه.
پس منم برای اولین بار یه تدریس بانمک و جالب رو بهتون هدیه می‌دم تا قشنگ کلمات در مغزتون فرو بره؛/
(هیچکس هم جز من این‌جا آموزش نمی‌ده وگرنه با قاشق داغ طرفین؛/
البته برای طنزنویسان ثابت‌شده‌ی انجمن در صورت تسلط کامل به استانبولی مشکلی نداره)

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: VIXEN
موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
بسیار خوب بذارین اول یه نکته‌ی خیلی جالب رو براتون بگم
همتون دیدین بعضی کلمات تو فارسی و ترکی یکیه مثل... مثل... مثل سَلام که البته اونا می‌گن سِلام یا... هوا که اونا می‌گن هاوا
ولی بعضی کلمات ما رو ترکیه‌ای‌ها برای چیزهای کاملا نامربوطی به کار می‌برن؛/
مثلا به کیک می‌گن pasta (پاستا!)
حالا شاید براتون جالب باشه به خود پاستا چی می‌گن؛/
به پاستا می‌گن makarna (ماکارنا!)
حالا شاید براتون جالب باشه به خود ماکارونی چی می‌گن اما متاسفانه به ماکارونی هم می‌گن ماکارنا و ما به خاطر این باید مسخره‌فروشی‌مون رو جمع کنیم اما...
مثال‌های دیگه هم هست...
مثلا به ابر می‌گن bulut (بِلوط!)
حالا به خود بلوط می‌گن meşe (میشه!)
خوب برادر من چه کاریه عین بچه آدم یه کلمه به پاستا بگو پاستا به کیک بگو کیک به بلوط بگو بلوط به ابرم بگو ابر دیگه چرا سختش می‌کنی؛/ ولی ادامه داره...
مثلا به رنگ صورتی می‌گن pembe (پِمبه!)
به قول سیروس میمنت پمبه پمبه یک من پم... عه نه این‌جا جوکر نیست
اون طنز قضیه حواسم رو پرت کرد
آره داشتم می‌گفتم
اون وقت به پنبه می‌گن pamuk (پاموک!)
خلاصه این‌که آدمای عجیبین و دوست دارن همه‌چیز رو سخت کنن اما شما نشون بدین باهوشین و از این راه واژه‌ها رو نشانه‌گذاری کنین تا تو ذهنتون بمونه
تا آموزش یا به عبارت بهتر مسخره‌بازی دیگری هش‌جکالللللل (خدانگهدااااار)

• خنده
موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
خوب اومدم این‌جا بگم امروز با یه پدیده‌ای در زبان ترکی مواجه شدم که خودمم تا امروز ازش بی‌اطلاع بودم/:
این ترکی‌ها شاید باورتون نشه اما به قفل به قفل به قفللللل می‌گن می‌گن kilit (کلیت!!!!!!)
به کلید می‌گن anahtarlı (آناهتارلی/:)
آقا من ۱۵ سالهههههههه دارم به اون می‌گم کلید لعنتیااااا الان من با چه رویی به اون قفل بگم کیلیت؟ قفل مملکت حرمت داره نه لذت/:
حالا دوباره به کلیدسازم می‌گن چیلین‌گیر ولی اسم کلید یه چیز دیگست/:
آخه چیلین‌گیر چه اسم مسخره‌ایه/:
حالا بیاین یه اصطلاح عجیبم یادتون بدم مثل چه ژشت زشتیه تلفظش سخته
سه بار بگین
chikirdeg kırıyoruz چیکیردگ چیتیوروز
(تخمه می‌شکونیم)

آخرین ویرایش:
  • خنده
بالا پایین