- Mar
- 1,005
- 4,146
- مدالها
- 3
آموزش خمیر ایتالیایی:
وسایل لازم:
چسب چوب ۱ لیوان
گلیسیرین ۲ قاشق غذاخوری
وازلین هم به مقدار لازم
نشاسته ذرت ۱لیوان
مرحله یک:
قابلمه و قاشق چوبی رو خوب چرب میکنیم.
مرحله دو:
نشاسته و چسب چوب و گلیسیرین رو داخل قابلمه ریخته و خوب با قاشق هم میزنیم تا گلوله ای نمونه و خمیر یکدست بشه
مرحله سه:
بعد روی کتری در حال جوش میذاریم وروی قابلمه یه بشقاب میذاریم.
مرحله پنج:
بعد از حدود ۵ دقیقه خمیر رو با قاشق چک میکنیم.
قاشق رو میندازیم زیر خمیر تا ببینیم بسته شده یا نه.
مرحله شیش:
بعد خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه اش هم حرارت ببینه.توی این حالت دیگه بشقاب رو نمیذاریم
مرحله هفت:
بعد با قاشق مثل روش قبلی خوب وسط خمیر رو باز کرده تا خوب پخته بشه.خیلی هم حرارت ندید که خشک نشه.
مرحله هشت:
یکمی هم خمیر نرم بمونه اشکالی نداره.چون با حرارتی که داره پخته میشه.
مرحله نه:
از روی حرارت برمیداریم و خوب با وازلین ورز میدیم
تا خمیرمون حسابی چرب و نرم بشه.
مرحله ده:
بعد میذاریم داخل پارچه سفید و تمیز و بعد داخل کیسه و بعد ظرف دردار تا سرد بشه و جا بیوفته.
وسایل لازم:
چسب چوب ۱ لیوان
گلیسیرین ۲ قاشق غذاخوری
وازلین هم به مقدار لازم
نشاسته ذرت ۱لیوان
مرحله یک:
قابلمه و قاشق چوبی رو خوب چرب میکنیم.
مرحله دو:
نشاسته و چسب چوب و گلیسیرین رو داخل قابلمه ریخته و خوب با قاشق هم میزنیم تا گلوله ای نمونه و خمیر یکدست بشه
مرحله سه:
بعد روی کتری در حال جوش میذاریم وروی قابلمه یه بشقاب میذاریم.
مرحله پنج:
بعد از حدود ۵ دقیقه خمیر رو با قاشق چک میکنیم.
قاشق رو میندازیم زیر خمیر تا ببینیم بسته شده یا نه.
مرحله شیش:
بعد خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه اش هم حرارت ببینه.توی این حالت دیگه بشقاب رو نمیذاریم
مرحله هفت:
بعد با قاشق مثل روش قبلی خوب وسط خمیر رو باز کرده تا خوب پخته بشه.خیلی هم حرارت ندید که خشک نشه.
مرحله هشت:
یکمی هم خمیر نرم بمونه اشکالی نداره.چون با حرارتی که داره پخته میشه.
مرحله نه:
از روی حرارت برمیداریم و خوب با وازلین ورز میدیم
تا خمیرمون حسابی چرب و نرم بشه.
مرحله ده:
بعد میذاریم داخل پارچه سفید و تمیز و بعد داخل کیسه و بعد ظرف دردار تا سرد بشه و جا بیوفته.