جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

هنر آموزش خمیر چینی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنرهای تزئینی و زیبا توسط ترنم واژه ها با نام آموزش خمیر چینی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 303 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته هنرهای تزئینی و زیبا
نام موضوع آموزش خمیر چینی
نویسنده موضوع ترنم واژه ها
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ترنم واژه ها
موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Mar
1,005
4,146
مدال‌ها
3
آموزش ساخت خمیر گل چینی

وسایل لازم:
چسب چوب: سه چهارم فنجان
آرد نشاسته: ذرت یک فنجان
روغن بچه: دو قاشق غذاخوری
آبلیمو یک: قاشق غذاخوری

مرحله اول:
3/4 فنجان چسب چوب و 1 فنجان آرد نشاسته ذرت
رو داخل یه ماهیتابه / قابلمه نچسب بریزید. تو این مرحله ماهیتابه تون باید روی کانتر باشه و اگر هم روی اجاق گاز بود، مطمئن بشید که شعله خاموشه.
بعد مواد رو خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط بشن.

IMG_20210630_011110_471.jpg
مرحله دوم:
حالا 2 قاشق غذاخوری روغن بچه و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو،
به مخلوط چسب چوب و آرد نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط بشن.

IMG_20210630_011114_264.jpg
مرحله سوم:
بعد از اینکه مواد رو خوب با هم مخلوط کردید، ماهیتابه رو روی شعله ی ملایم اجاق گاز قرار بدید. همینطور که مواد رو مرتب هم می زنید، شعله رو کم کم زیاد کنید تا مواد حالت مایع خودشون رو حفظ کنن. حتی یک لحظه هم هم زدن رو متوقف نکنید؛ چون این کار باعث میشه یکپارچگی بافت خمیرتون از دست بره.

IMG_20210630_011105_031.jpg

مرحله چهارم:
به همین ترتیب هم زدن رو ادامه بدید تا مخلوط شبیه پوره سیب زمینی بشه. وقتی به این مرحله رسید، باید ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و اون رو روی یک سطح صاف و سرد قرار بدید.

برای محافظت از کانتر می تونید یه حوله یا دستگیره رو زیر ماهیتابه قرار بدید.

IMG_20210630_011109_028.jpg
مرحله پنجم:
بعد دوباره یه مقدار خیلی کم روغن بچه به خمیر تون اضافه کنید. این روغن دست هاتون رو می پوشونه و چرب می کنه تا راحت بتونید خمیر رو ورز بدید.

مرحله شیشم:
برای وزر دادن خمیر، اون رو روی کانتر بذارید. مخلوط یا همون خمیر، به احتمال زیاد هنوز کاملاً گرمه و یا حتی ممکنه داغ باشه. بنابراین بهتره که برای محافظت از دست هاتون از دستکش پلاستیکی استفاده کنید.

IMG_20210630_011111_763.jpg
مرحله هفتم:
خمیر رو خوب ورز بدید تا کاملاً یکدست بشه. الان خمیر باید از نظر سفتی مثل خمیر پیتزا باشه. در آخر وقتی کار ورز دادن رو به پایان رسوندید، خمیر رو به صورت یه گلوله در بیارید.

مرحله هشتم:
بعد می توند خمیر رو داخل کیسه فریزر قرار بدید و توی یخچال نگهداری کنید. برای تازه نگه داشتن خمیر و جلوگیری از سفت شدن اون، تا حد امکان هوای داخل کیسه رو خارج کنید.


اگر می بینید که خمیر هنوز گرمه، یه گوشه از کیسه رو باز بذارید و وقتی خمیر کاملاً سرد شد کیسه رو ببندید و اون رو داخل یخچال قرار بدید.
با این خمیر کاردستی های زیادی میشه درست کرد.

خب خب اینم از آموزش درست کردن خمیر چینی
برای مجسمه سازی😃
 
بالا پایین