با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نکته: در صورتی که به برای سفارش آب می خواستید بهتر است از минералка استفاده کنید، چراکه در صورتی که از Вода استفاده کنید احتمالا ابتدا کمی تعجب می کنند و بعد برای شما آب شیر می آورند.Меню (منو)
Кофе (قهوه)
Чай (چای)
Молоко(شیر)
Кока-Кола(کوکا کولا)
Лимонад(لیموناد)
Сок (آب میوه)
Борщ (سوپ چغندر/ نوعی سوپ بسیار رایج روسی)
Суп (سوپ)
Торт (کیک)
Вода (آب)
минералка (آب معدنی)![]()
برای مثال:….Дайте, пожалуйста (لطفا به من … بدهید.)![]()
می توانید از این جمله هم برای سفارش دادن استفاده کنید:Дайте, пожалуйста, чай (لطفا به من چای بدهید.)![]()
نکته: حالا که در مورد صرف افعال اطلاعات دارید ممکن است متوجه شده باشید که همه افعال به صورت دوم شخص جمع صرف شده تا محترمانه باشد.…Я хочу (من … می خواهم.)![]()
برای مثال:?….У вас есть (آیا … دارید؟)![]()
?У вас есть чай (آیا چای دارید؟)![]()
احتمالا جواب شما به صورت زیر خواهد بود.?Сколько стоит (قیمتش چقدر است؟)![]()
Десять рубль . ( ده روبل)![]()
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک