با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!در زبان فارسی از طریق تغییر در اخرین حروف فعل با توجه به فاعل آن را صرف می کنیم. صرف درست افعال بسیار مهم است چراکه در صورت صرف اشتباه جمله معنای خود را از دست می دهد. به مثال زیر توجه کنید:من رفتم.
او رفت.
شما رفتید.
من رفتید
Я работаю (من کار می کنم)
Ты работаешь (تو کار می کنی)
Он, Она, Оно работает (او [مذکر، مونث، خنثی] کار می کند)
Мы работаем (ما کار می کنیم)
Вы работаете (شما کار می کنید)
Они работают (آنها کار می کنند)![]()
Я понимаю (من می فهمم)
Ты понимаешь (تو می فهمی)
Он, Она, Оно понимает (او می فهمد)
Мы понимаем (ما می فهمیم)
Вы понимаете (شما می فهمید)
Они понимают (آنها می فهمند)![]()
نکته: صرف افعال روسی جزئیات ریز دیگری هم دارد که برای جلوگیری از پیچیده شدن این درس به آنها نپرداختیم. در بخش های دیگر در مورد این قواعد بیشتر صحبت خواهیم کرد.Я знаю (من می دانم)
Ты знаешь (تو می دانی)
Он, Она, Оно знает (او می داند)
Мы знаем (ما می دانیم)
Вы знаете (شما می دانید)
Они знают (آنها می دانند)![]()
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک