- Mar
- 1,005
- 4,146
- مدالها
- 3
آموزش ساخت شمع ساده در منزل
وسایل لازم:
موم
فتیله
کانتینر
اسانس و رنگ (اختیاری)
قدم اول
موم ذوب نشده را داخل ظرف شمع بریزید و سپس دوبرابر آن را ذوب کنید. این همان میزان پارافینی است که ظرف شمع شما را پر خواهد کرد.
قدم دوم
موم را درون قابلمهای بریزید که حرارت را به آرامی منتقل میکند. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به طور مداوم موم روی گاز را هم بزنید و صبر کنید تا کاملا ذوب شود.
قدم سوم
در این مرحله میتوانید در صورت تمایل اسانس معطر یا رنگ را به شمع بیافزایید. برخی برای رنگدهی به پارافین مداد شمعی را درون آن ذوب میکنند. به آرامی اسانس را بیفزایید و هم بزنید تا به ترکیبی یکدست برسید. همچنین میتوانید از اکلیل یا هر شیء تزئینی دیگری برای زیباتر کردن شمعتان استفاده کنید.
قدم چهارم
موم ذوب شده را رها کنید و به سراغ فتیله بروید. فتیله باید به انتهای ظرف شمع متصل شود. میتوانید کمی از انتهای آن را به موم ذوب شده آغشته کنید و به سرعت به انتهای ظرف بچسبانید.
قدم پنجم
پیش از آنکه موم را درون ظرف شمع بریزید، بگذارید چند دقیقه خنک شود و به دمای تقریبی ۱۴۰ درجه سانتیگراد برسد. سپس به آرامی موم را درون ظرف خالی کنید. میتوانید از دو تکه چوب بستنی برای صاف نگه داشتن فتیله استفاده کنید. مقداری از موم را نگه دارید و اگر در انتها، قسمتی از شمع دارای ترک یا حفره بود، با موم باقیمانده ترمیم کنید
قدم ششم
در نهایت، لازم است فتیله را کوتاه کنید. فتیله باید حدود یک سانتیمتر از شمع بیرون بزند.
توجه داشته باشید که اگر قصد دارید شمع خود را درون یک قالب درست کنید و سپس آن را بیرون آورید، لازم است قالب را قبل از ریختن پارافین، چرب کنید تا شمع پس از آمادهسازی از آن جدا شود. تا آنجا که خلاقیت شما پیش میرود، تنوع شمعهایی که درست میکنید بیشتر و بیشتر خواهند بود.
خب خب اینم از آموزش شمع
هرکی درست کرد برام عکسش بفرسته
وسایل لازم:
موم
فتیله
کانتینر
اسانس و رنگ (اختیاری)
قدم اول
موم ذوب نشده را داخل ظرف شمع بریزید و سپس دوبرابر آن را ذوب کنید. این همان میزان پارافینی است که ظرف شمع شما را پر خواهد کرد.
قدم دوم
موم را درون قابلمهای بریزید که حرارت را به آرامی منتقل میکند. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به طور مداوم موم روی گاز را هم بزنید و صبر کنید تا کاملا ذوب شود.

قدم سوم
در این مرحله میتوانید در صورت تمایل اسانس معطر یا رنگ را به شمع بیافزایید. برخی برای رنگدهی به پارافین مداد شمعی را درون آن ذوب میکنند. به آرامی اسانس را بیفزایید و هم بزنید تا به ترکیبی یکدست برسید. همچنین میتوانید از اکلیل یا هر شیء تزئینی دیگری برای زیباتر کردن شمعتان استفاده کنید.

قدم چهارم
موم ذوب شده را رها کنید و به سراغ فتیله بروید. فتیله باید به انتهای ظرف شمع متصل شود. میتوانید کمی از انتهای آن را به موم ذوب شده آغشته کنید و به سرعت به انتهای ظرف بچسبانید.

قدم پنجم
پیش از آنکه موم را درون ظرف شمع بریزید، بگذارید چند دقیقه خنک شود و به دمای تقریبی ۱۴۰ درجه سانتیگراد برسد. سپس به آرامی موم را درون ظرف خالی کنید. میتوانید از دو تکه چوب بستنی برای صاف نگه داشتن فتیله استفاده کنید. مقداری از موم را نگه دارید و اگر در انتها، قسمتی از شمع دارای ترک یا حفره بود، با موم باقیمانده ترمیم کنید

قدم ششم
در نهایت، لازم است فتیله را کوتاه کنید. فتیله باید حدود یک سانتیمتر از شمع بیرون بزند.
توجه داشته باشید که اگر قصد دارید شمع خود را درون یک قالب درست کنید و سپس آن را بیرون آورید، لازم است قالب را قبل از ریختن پارافین، چرب کنید تا شمع پس از آمادهسازی از آن جدا شود. تا آنجا که خلاقیت شما پیش میرود، تنوع شمعهایی که درست میکنید بیشتر و بیشتر خواهند بود.
خب خب اینم از آموزش شمع
هرکی درست کرد برام عکسش بفرسته