- Mar
- 1,005
- 4,146
- مدالها
- 3
ساخت شمع ژلهای در خونه
وسایل لازم:
ظرف شیشه ای بلند به شکل دلخواه
یک ظرف یا قابلمه گود
پارافین ژله ای شمع
فتیله
مهره، سنگ ریزه، عروسک، گل های خشک، و یا هر وسیله تزئینی دیگر
مرحله اول:
مقداری پارافین را در یك ظرف گود بریزید و با حرارت خیلی كم پارافین را ذوب كنید. می توانید از اجاق گاز معمولی و یا فر و یك قابلمه برای ذوب پارافین ژله ای استفاده كنید. درجه حرارت تبدیل پارافین جامد به مایع 180-220 درجه فارنهایت (82-104 درجه سانتیگراد) است. فتیله را داخل پارافین بجوشانید تا هوای داخل فتیله خارج شود.
مرحله دوم:
یك سر فتیله را به یك جسم سنگین مثل مهره، گره بزنید و به وسیله یك قلاب، در مركز ظرف شیشه ای قرار دهید.
مرحله سوم:
كف ظرف شیشه ای را مقداری گل خشک تزئینی بریزید، به طوری كه روی مهره را بپوشاند. در این مرحله می توانید داخل ظرف شیشه ای را تزیین كنید.
مرحله چهارم:
مقدار دیگری از پارافین را روی حرارت خیلی كم ذوب كرده و به آرامی داخل ظرف شیشه ای بریزید. توجه كنید كه پیش از ریختن ژل در ظرف مورد نظر، ظرف را به مدت ده دقیقه در فری كه با دمای 175 درجه فارنهایت (80 درجه سانتیگراد) گرم كرده اید، قرار دهید.
مرحله پنجم:
آخرین مرحله، مرحله سرد كردن ژل است. برای سرد كردن ژل، دو روش (سریع و آهسته) وجود دارد. در روش سریع، تشكیل حباب داخل شمع متوقف می شود. برای این عمل پس از ریختن ژل درون ظرف، بایستی ظرف شمع را روی یك حوله آشپزخانه درون یخچال قرار داد. در شیوه آهسته، ظرف شمع را در یک روز آفتابی به مدت چند ساعت روی یك سطح صاف در بیرون از خانه قرار می دهند.
خب خب اینم از ساخت شمع ژلهای
وسایل لازم:
ظرف شیشه ای بلند به شکل دلخواه
یک ظرف یا قابلمه گود
پارافین ژله ای شمع
فتیله
مهره، سنگ ریزه، عروسک، گل های خشک، و یا هر وسیله تزئینی دیگر
مرحله اول:
مقداری پارافین را در یك ظرف گود بریزید و با حرارت خیلی كم پارافین را ذوب كنید. می توانید از اجاق گاز معمولی و یا فر و یك قابلمه برای ذوب پارافین ژله ای استفاده كنید. درجه حرارت تبدیل پارافین جامد به مایع 180-220 درجه فارنهایت (82-104 درجه سانتیگراد) است. فتیله را داخل پارافین بجوشانید تا هوای داخل فتیله خارج شود.
مرحله دوم:
یك سر فتیله را به یك جسم سنگین مثل مهره، گره بزنید و به وسیله یك قلاب، در مركز ظرف شیشه ای قرار دهید.
مرحله سوم:
كف ظرف شیشه ای را مقداری گل خشک تزئینی بریزید، به طوری كه روی مهره را بپوشاند. در این مرحله می توانید داخل ظرف شیشه ای را تزیین كنید.
مرحله چهارم:
مقدار دیگری از پارافین را روی حرارت خیلی كم ذوب كرده و به آرامی داخل ظرف شیشه ای بریزید. توجه كنید كه پیش از ریختن ژل در ظرف مورد نظر، ظرف را به مدت ده دقیقه در فری كه با دمای 175 درجه فارنهایت (80 درجه سانتیگراد) گرم كرده اید، قرار دهید.
مرحله پنجم:
آخرین مرحله، مرحله سرد كردن ژل است. برای سرد كردن ژل، دو روش (سریع و آهسته) وجود دارد. در روش سریع، تشكیل حباب داخل شمع متوقف می شود. برای این عمل پس از ریختن ژل درون ظرف، بایستی ظرف شمع را روی یك حوله آشپزخانه درون یخچال قرار داد. در شیوه آهسته، ظرف شمع را در یک روز آفتابی به مدت چند ساعت روی یك سطح صاف در بیرون از خانه قرار می دهند.


خب خب اینم از ساخت شمع ژلهای