جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

اخبار آیا اهالی موسیقی دیگر امکان افتتاح حساب را نخواهند داشت؟‌

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار موسیقی توسط BARAN. با نام آیا اهالی موسیقی دیگر امکان افتتاح حساب را نخواهند داشت؟‌ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 501 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار موسیقی
نام موضوع آیا اهالی موسیقی دیگر امکان افتتاح حساب را نخواهند داشت؟‌
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
سیروان خسروی ـ خواننده ـ با انتشار پستی در اینستاگرام از مشکلی که برای باز کردن حساب پس‌انداز بانکی برایش ایجاد شده گفت و این رویه را نقد کرد

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
سیروان خسروی در این پست نوشت: «برای افتتاح حساب «پس‌انداز» به یکی از شعب بانک ملت مراجعه کردم. اولین نکته عجیب این بود که هم کارت ملی و هم‌ شناسنامه جزو مدارک مورد نیاز بود و داشتن کارت ملی کافی نبود. اما نکته عجیب‌تر این بود که برای باز کردن حساب پس‌انداز مدارک شغلی می‌خواستند. توضیح متصدی بانک هم خیلی جالب بود. فرمودند برای اینکه بعدا به شما برچسب سلطان سکه و سلطان فلان نزنند این مدارک را می‌خواهند.»

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
این خواننده موسیقی پاپ در ادامه گفته است: «در هیچ جای دنیا برای باز کردن حساب پس انداز از شما مدرک شغلی نمی‌خواهند. من در چند کشور دنیا حساب بانکی دارم آن وقت در کشور خودم این حق بدیهی و ابتدایی از من سلب شده است! آن هم با این سیستم بانکداری ما که نیاز به هیچ توضیح بیشتری ندارد و همه با آن آشنا هستیم

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
یعنی شما اگر خانه‌دار یا بیکار باشی یا توانایی کار کردن نداشته باشی، حقِ داشتن حساب پس انداز نداری. مگر می‌شود

بالا پایین