جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری ادای احترام نخست‌وزیر هند به «تاگور»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام ادای احترام نخست‌وزیر هند به «تاگور» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 256 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع ادای احترام نخست‌وزیر هند به «تاگور»
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
نخست‌وزیر هند همزمان با صد و شصت و یکمین سالگرد تولد «رابیندرانات تاگور»، به این چهره بزرگ ادبیات هند ادای احترام کرد.

به نقل از هندوستان تایمز، «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند در سالگرد تولد «رابیندرانات تاگور» گفت: «به تاگور تعظیم می‌کنم. او همچنان در اندیشه و عمل به الهام بخشیدن به میلیون‌ها نفر ادامه می‌دهد. او به ما آموخت که به ملت، فرهنگ و اخلاق خود افتخار کنیم و بر آموزش، یادگیری و توانمندسازی اجتماعی تاکید کرد. ما متعهد به تحقق چشم‌انداز او برای هند هستیم».

رابیندرانات تاگور، شاعر، فیلسوف و موسیقیدان اهل بنگال هند متولد هفتم می ۱۸۶۱ میلادی بود. شهرت او بیشتر مرهون شاعری‌اش است. به تاگور لقب «گوردیو» به معنای پیشوا داده‌اند. او از سردمداران و مدافعان سرسخت استقلال هندوستان به‌شمار می‌رفت. تاگور در سال ۱۹۱۳ برای سرودن مجموعه شعرهای «گیتانجالی» به عنوان اولین شاعر آسیایی موفق به کسب جایزه نوبل ادبیات شد.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
تاگور» که در مراسم اعطای جایزه نوبل سال ۱۹۱۳ خود حضور نیافت، در متن سخنرانی خود چنین نوشت: «فکر نمی‌کنم روح هند با رد کردن هیچ چیز، هیچ نژادی و هیچ فرهنگی سنخیت داشته باشد. از روح هند همیشه به عنوان ایده‌آل یگانگی یاد می‌شود ... هند همه‌ را درک می‌کند و نفوذ به همه چیز با یک روح و درک همه، همان‌گونه که هستند، هدف والای تلاش روحی ماست.»

این چهره بزرگ ادبیات هند در سال ۱۹۱۳ و در سن ۸۰ سالگی درگذشت.
 
بالا پایین