جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب ارزش غذایی انجیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام ارزش غذایی انجیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 286 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع ارزش غذایی انجیر
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
انرژی: ۲۸۳ کیلوکالری

- پروتئین: ۳.۱ گرم

- چربی: ۰.۹ گرم

- کربوهیدرات: ۶۱.۲ گرم

- فیبر: ۹.۸ گرم

- قند: ۴۸.۶ گرم

- ویتامین A: ۱۲۳ میکروگرم

- ویتامین C: ۲.۰ میلی‌گرم

- ویتامین K: ۳.۹ میکروگرم

- ویتامین B1 (تیامین): ۰.۰۲۲ میلی‌گرم

- ویتامین B2 (ریبوفلاوین): ۰.۱۲۲ میلی‌گرم

- ویتامین B3 (نیاسین): ۰.۹۳ میلی‌گرم

- ویتامین B6: ۰.۴۳۶ میلی‌گرم

- اسید فولیک: ۹۲ میکروگرم

- کلسیم: ۱۶۹ میلی‌گرم

- آهن: ۳.۰۲ میلی‌گرم

- منیزیم: ۶۲۰ میلی‌گرم

- فسفر: ۱۶۱ میلی‌گرم

- پتاسیم: ۹۷۶ میلی‌گرم

- سدیم: ۳ میلی‌گرم

- روی: ۰.۴۹ میلی‌گرم
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
انجیر خشک، منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است. این محصول، حاوی مقادیر بالایی از کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم است که برای حفظ سلامت استخوان‌ها، عضلات و سیستم عصبی بسیار مفید هستند. همچنین، انجیر خشک دارای مواد آنتی اکسیدانی قویی است که می‌تواند به عنوان یک محافظ برای سلول‌های بدن عمل کند
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
ویتامین A0.00 میکروگرم
ویتامین D0.00 میکروگرم
ویتامین E0.35 میلی گرم
ویتامین K15.60 میکروگرم
ویتامین C1.20 میلی گرم
تیامین (B1)0.09 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2)0.08 میلی گرم
نیاسین (B3)0.62 میلی گرم
کولین (B4)15.80میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5)0.43 میلی گرم
ویتامین B60.11 میلی گرم
فولات (B9)9.00میکروگرم
ویتامین B120.00 میلی گرم
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  1. خاصیت انجیر برای کاهش فشارخون: انجیر منبع خوب پتاسیم است که پتاسیم، عنصری است که برای کنترل فشارخون به کار می‌رود. کمبود پتاسیم، مخصوصا وقتی‌که غذاها دارای مقدار زیادی سدیم (نمک) باشند، می‌تواند موجب بالا رفتن فشارخون شود.
  2. خاصیت انجیر برای بالابرنده تراکم استخوان: انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم می‌باشد. کلسیم موجود در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر می‌باشد. کلسیم، به‌عنوان بالابرنده تراکم استخوان شناخته‌شده است. به علاوه، پتاسیم موجود در انجیر، دفع ادراری کلسیم را کاهش می‌دهد. پس انجیر یکی از بهترین‌ها برای افزایش تراکم استخوان می‌باشد و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
  3. خاصیت انجیر برای جلوگیری از ضعف عضلات: مطالعات نشان داده است که افرادی که روزانه 3 عدد یا بیشتر میوه مصرف می‌کنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.
  4. خاصیت انجیر برای انجیر منبع خوبی از منیزیم نیز می‌باشد.
  5. خاصیت انجیر برای ملین و ضد یبوست است.
  6. خاصیت انجیر برای به بهبود سرفه و نفس کشیدن راحت کمک می‌کند.
  7. خاصیت انجیر برای انجیر تازه مقدار کمی ویتامین C دارد و بهترین منبع (نسبت به دیگر میوه‌ها) ویتامین B6 می‌باشد.
  8. خاصیت انجیر برای انجیر برای افراد دارای کلسترول بالا و اسید اوریک‌اسید بالا، بسیار مفید است.
  9. خاصیت انجیر برای تشنگی را از بین می‌برد.
  10. خاصیت انجیر برای انجیر به‌عنوان دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به کار می‌رود.
  11. خاصیت انجیر برای از سرطان روده جلوگیری می‌کند. انجیر جلوی رشد سلول‌های سرطانی را می‌گیرد.
  12. خاصیت انجیر برای امگا 3 و امگا 6 دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می‌باشد.
  13. خاصیت انجیر برای انجیر برای بهبود سردرد، دندان‌درد، تهوع، تب، نقرس، گوش‌درد، سوختگی، معده درد، ورم چرکی (آبسه)، بیماری‌های
 
بالا پایین