- Jul
- 1,274
- 3,390
- مدالها
- 7
◼️از کجا شروع کنم؟✍
♦️کلیدی ترین پرسشی که همواره ذهن یک تازه کار در نویسندگی را به خود مشغول می کند این است که "از کجا و چگونه آغاز به نوشتن کنم"؟
🔹چه بنویسم
🔹چگونه بنویسم
🔹چگونه ارزیابی کنم
🔹از کجا بدانم آنچه نوشته ام خوب است یا نه؟
🔸اینها سوالاتی ست که پاسخ به آنها می تواند کیفیت قلم شما را محک بزند.
🔹اما اینکه از کجا آغاز به نوشتن کنید، پیشنهاد من این است که همین الان در هرجا هستید( منزل، خیابان، دانشگاه، مدرسه، بیمارستان، محل کار و...) هرکجا که هستید، سری بچرخانید و تمام اشیا یا اتفاقات و حرکت های افراد را به دقت زیر نظر بگیرید.
🔸هرکدام بیشتر نظرتان را به خودش جلب کرد، آن را یادداشت کنید؛ سپس درباره آن مطلب کمی هم در اینترنت تحقیق کنید؛ ببینید آیا آنچه در باره آن مطلب خواندید، تمام آن چیزی بوده که نوشته اند؟
🔸آیا مطلب جدیدی به ذهن شما نمی رسد؟
🔸قطعا مطالب بیشتری به ذهن شما خطور خواهد کرد.
🔸اول آنها را برای کسی تعریف کنید.
🔸"گوستاو فلوبر" نویسندۀ فرانسوی می گوید: "داستان همان چیزی است که شما سر میز کافه برای دوست خود تعریف میکنید، اگر دوست تان به حرف شما گوش میدهد یعنی مهارت داستانگویی دارید، اگر نه باید تمرین کنید. چون همۀ ما آدمها ذاتاٌ قصهگو هستیم."
🔸پس از آنکه آن را خوب تعریف کردید حالا دست به قلم شوید.
🔸برخی قصه گوی خوبی اند اما قصه نویس خوبی نیستند؛
🔸برخی نویسنده خوبی اند اما تعریف کننده خوبی نیستند.
🔸برخی هر دو اند.
🔸و برخی هیچ کدام
♦️کلیدی ترین پرسشی که همواره ذهن یک تازه کار در نویسندگی را به خود مشغول می کند این است که "از کجا و چگونه آغاز به نوشتن کنم"؟
🔹چه بنویسم
🔹چگونه بنویسم
🔹چگونه ارزیابی کنم
🔹از کجا بدانم آنچه نوشته ام خوب است یا نه؟
🔸اینها سوالاتی ست که پاسخ به آنها می تواند کیفیت قلم شما را محک بزند.
🔹اما اینکه از کجا آغاز به نوشتن کنید، پیشنهاد من این است که همین الان در هرجا هستید( منزل، خیابان، دانشگاه، مدرسه، بیمارستان، محل کار و...) هرکجا که هستید، سری بچرخانید و تمام اشیا یا اتفاقات و حرکت های افراد را به دقت زیر نظر بگیرید.
🔸هرکدام بیشتر نظرتان را به خودش جلب کرد، آن را یادداشت کنید؛ سپس درباره آن مطلب کمی هم در اینترنت تحقیق کنید؛ ببینید آیا آنچه در باره آن مطلب خواندید، تمام آن چیزی بوده که نوشته اند؟
🔸آیا مطلب جدیدی به ذهن شما نمی رسد؟
🔸قطعا مطالب بیشتری به ذهن شما خطور خواهد کرد.
🔸اول آنها را برای کسی تعریف کنید.
🔸"گوستاو فلوبر" نویسندۀ فرانسوی می گوید: "داستان همان چیزی است که شما سر میز کافه برای دوست خود تعریف میکنید، اگر دوست تان به حرف شما گوش میدهد یعنی مهارت داستانگویی دارید، اگر نه باید تمرین کنید. چون همۀ ما آدمها ذاتاٌ قصهگو هستیم."
🔸پس از آنکه آن را خوب تعریف کردید حالا دست به قلم شوید.
🔸برخی قصه گوی خوبی اند اما قصه نویس خوبی نیستند؛
🔸برخی نویسنده خوبی اند اما تعریف کننده خوبی نیستند.
🔸برخی هر دو اند.
🔸و برخی هیچ کدام