جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

اخبار استقبال از نخستین کنسرت «کسری زاهدی» با حضور «رضا بهرام»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار موسیقی توسط BARAN. با نام استقبال از نخستین کنسرت «کسری زاهدی» با حضور «رضا بهرام» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 631 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار موسیقی
نام موضوع استقبال از نخستین کنسرت «کسری زاهدی» با حضور «رضا بهرام»
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
- نخستین کنسرت کسری زاهدی – سه شنبه 10 خرداد - در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار شد. خواننده‌ی قطعه‌ی پرطرفدار «شاخه گل من نیومد» پس از سال‌ها فعالیت و انتظار بالاخره توانست نخستین کنسرت رسمی خود را روی صحنه ببرد و در این اجرا میزبان یکی از سرشناس‌ترین خواننده‌های پاپ نیز بود.

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
«رضا بهرام» که آثار مشترکش با «کسری زاهدی» طرفداران زیادی دارد، در نخستین کنسرت رسمی این خواننده حضور پیدا کرد تا دوست و همکار قدیمی‌اش در نخستین شب اجرای زنده در تهران را حمایت کند. این خواننده در ابتدای کنسرتش تشکری ویژه از مادرش داشت و از او به عنوان تنها حامی خود نام برد و به دست بوسی مادرش رفت

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
این خواننده همچنین با اجرا و تقدیم دو قطعه به مردم آبادان، از حاضرین در سالن خواست که برای همدردی با مردم داغ‌دیده آبادان این دو اثر را در سکوت کامل با او همراه باشند. زاهدی در بخش دیگری از کنسرتش نیز گفت: «رفاقت ها این روزها کم شده و همه در پی انتفاعات شخصی‌اند؛ اما دو عزیز امروز در سالن هستند که برای من رفاقت را تمام کردند و هر دو برای من از مثل برادرند. اولی رضا بهرام که همیشه بهترین‌هایمان را با هم تقسیم کرده‌ایم و دومی «سعید سال افزون» تهیه کننده‌‌ام که در این چند سال زحماتِ بسیاری کشیده است. می خواهم از آنها تشکر کنم و بگویم احساس خوبی که امروز دارم را مدیون شما هستم.»

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
اعضای ارکستر این خواننده از نوازنده‌های سرشناس و قدیمی موسیقی پاپ در ایران همچون حسین شریفی، حسن فراهانی، هومن غفاری، انوشیروان تربتی، محمد شعبانی، فیروز ویسانلو و... بودند.

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,232
23,389
مدال‌ها
7
کسری زاهدی از خواننده ها و موزیسین های نسل جدید پاپ است که مخاطبان زیادی را با آثارش جذب کرده است. زاهدی علاوه بر آثار پرمخاطب خود، همکاری‌هایی را نیز با «رضا بهرام» داشته که به اتفاقات ویژه ای ختم شده است. تک آهنگ «مو به مو» تیتراژ سریال ممنوعه، با صدای رضا بهرام و ترانه «کسری زاهدی» یکی از محبوب ترین همکاری های این دو خواننده است. کسری زاهدی به همت موسسه «آراد» و تهیه کنندگی سعید سال افزون در تهران نخستین کنسرت خود را روی صحنه خواهد برد.

بالا پایین