جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

داستانک [امید واهی] اثر «آنالی کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته داستانک توسط آنالیS با نام [امید واهی] اثر «آنالی کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 474 بازدید, 3 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته داستانک
نام موضوع [امید واهی] اثر «آنالی کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع آنالیS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

آنالیS

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
31
465
مدال‌ها
2
داستانک: امید واهی
ژانر: اجتماعی، تراژدی
نویسنده: آنالیS
عضو گپ نظارت: S.O.W(11)
خلاصه: اضافه خواهد شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,733
55,966
مدال‌ها
11
1669936225235.png
-به‌نام‌یزدان-

درود خدمت شما نویسنده عزیز و ارجمند.

🚫قوانین تاپیک داستان کوتاه🚫
⁉️داستان کوتاه چیست؟⁉️

قبل از ارسال پارت تاپیک آموزشی درست نویسی را با دقت مطالعه کنید.
درست نویسی- مطالعه این آموزشات اجباری است.

مدیران در صورتی که متوجه اشکالات شما در درست نویسی شوند برای شما ناظر تعیین می‌کنند.

شما می‌توانید با ارسال دو پارت ابتدایی اثر تاپیک نقد کاربران ایجاد کنید.
پس از ارسال پست اول، از کاربران بخواهید تا نظرات خود را در قالب نقد درباره هر جز از اثر بازگو کنند.
«درخواست نقد توسط کاربران»

پس از ارسال ۱۰ پارت از داستان کوتاه خود، درخواست جلد دهید.
«درخواست جلد»

چنان‌چه قصد دارید اثرتان را با تیزر تبلیغ کنید، درخواست تهیه کلیپ توسط تیم تدوین دهید.
«درخواست تیزر»

بعد از ارسال حداقل ۲۰ پارت از اثر خود درخواست نقد شورا دهید.
«درخواست نقد شورا»

پس از ۲۵ پارت درخواست تگ و تعیین سطح اثر خود دهید.
«درخواست تگ»

توجه داشته باشید برای اعلام پایان اثر خود باید داستان کوتاه شما ۳۰ پست را دارا باشد.
«اعلام پایان داستان کوتاه»

×تیم مدیریت بخش کتاب×

موضوع نویسنده

آنالیS

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
31
465
مدال‌ها
2
مقدمه:
چقدر خوشحال شدم که فهمیدم تو قرارِ عضوی از خانواده‌ام بشی! چقدر خوشحال شدم که فکر می‌کردم که آخرش، کسی تونست مرحم بزارِ روی درد‌هاش، که بخندونتش، که آرومش کنه. می‌دونی؟ من از همون شب چقدر خوشحال شدم که تو قرارِ دست امید بخش اون بشی. اما انگار دست امید بخش اون، تو نبودی. تو اومده بودی، اما برای آرامش نه! تو اومدی که زخم بشی و حالش رو وخیم‌تر کنی که درد بشی و همه رو متلاشی کنی! تو واقعا برای چی اومدی؟!
با تعّجب و ناباوری نگاهم به مامان بود؛ خنده‌اش، به همراه چشم‌های‌ براقش چیزی می‌گفتن که من توان سنجشش رو نداشتم یا حداقل الان نداشتم؛ انگار که تا حدودی مغزم از حیرت قفل کرده بود و عضله‌هام از فرد بهت، هنگ کرده بودند که همه‌گی در یک صدمِ ثانیه با مغزم جوری هماهنگ شدن که به یکباره توان هر حرکتی ازم سلب شد و من موندم با افکاری بهم پیچ خورده، تخمین و پیمایش‌هایی که از حرکات عجیب و غریب مامان وَ اون چند کلمه‌ی پُر مفهومش باز مونده بود.
وقتی نگاه پُر حیرتم رو دید، اولین واکنشش شد صدای خنده‌اش و بعد، جمله‌ای که من رو از اون خسله‌ی چند دقیقه‌ای دور کرد:
- چت شده این‌جوری نگاهم می‌کنی؟ می‌گم آماده شو الان برادرت می‌رسه!
چشم‌های گرد شده‌ام رو با همون حیرت بستم و سعی کردم به خودم مسلط بشم؛ درست شنیده بودم و این خواب نبود نه؟ اون حس خوشی که تَه مهای قلبم به یکباره لبریز شد کامم رو شیرین کرد وَ به حس و حالم، رنگ تازه‌ای بخشید و این باعث شد که با همون خنده که البته به راحتی رگه‌هایی از حیرت درش دیده می‌شد، جمله‌ام رو دریافت کنه، گفتم:
- یعنی چی می‌خوایید برید خاستگاری؟ اونم… اونم خاستگاری مهیا!

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: زمرد

Mahi.otred

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,409
6,423
مدال‌ها
12
«نویسنده تایپ این اثر را موکول کرده»
تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین