جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی امیر‌علی دانایی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ویتامین با نام امیر‌علی دانایی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 636 بازدید, 28 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع امیر‌علی دانایی
نویسنده موضوع ویتامین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ویتامین
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
بازی فقط در نقش اوّل

دغدغه‌ام در سینما این نیست که در همه فیلم‌‌ها حضور داشته باشم، دغدغه‌ام تاثیرگذار بودن به‌عنوان بازیگر است وگرنه با یک عکس نامتعارف می‌توان معروف شد. ترجیح من ایفای نقش اوّل است ولی بستگی به نوع کار هم دارد، درست دیده شدن برای من مهم‌تر است.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
دوره بازیگری

موقعی که از فرانسه آمدم، کلاس‌های آقای امین تارخ را ثبت نام کردم ولی نرفتم، نهایتاً پنج یا شش جلسه رفتم و در واقع نمی‌توانم بگویم آن‌جا آموزش دیدم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
ورزش حرفه‌ای با فیتنس

من هنوز هم با دوستانم فوتبال بازی می‌کنم و یک استقلالی تمام عیارم، از سال‌ها پیش هم ورزش فیتنس را زیر نظر مربی به‌صورت حرفه‌ای کار می‌کنم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
رفاقت با امین حیایی

من با امین حیایی بی‌اندازه صمیمی هستم و مثل برادرم می‌ماند همچنین بقیه دوستانم هم برای من عزیز هستند و با اکثرشان حداقل به‌صورت تلفنی خبر دارم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
مدیوم مورد علاقه

همه مدیوم‌ها را دوست دارم البته سینما ترجیح امروز من است، زمان زیادی را در تلویزیون صرف کردم که باعث شد از فرصت‌های دیگر دور بمانم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,748
23,194
مدال‌ها
10
کار سینمایی