جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری انتشار شماره جدید «نگاه آفتاب»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام انتشار شماره جدید «نگاه آفتاب» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 196 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع انتشار شماره جدید «نگاه آفتاب»
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
شماره پنجم فصلنامه «نگاه آفتاب» منتشر شد.

این شماره به موضوع «عقل در عرفان و در نگاه مولوی» اختصاص دارد. در بخش حکمت عقل‌شناسی مولوی بر بستر عینی‌گرایی، عقل در فرهنگ مولوی و نسبت خرد در شاهنامه فردوسی با عقل در مثنوی مولوی در نوشتارهایی از مهدی کمپانی زارع، محی‌الدین قنبری و بتول فخر اسلام مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین در این بخش امین‌رضا نوشین به بازخوانی نسبت شمس و مولانا می‌پردازد.

در بخش سنجه عبدالحمید ضیایی با نگاهی انتقادی به بازخوانی جایگاه خرد فلسفی در تاریخ تفکر عرفانی می‌پردازد و در میزگردی با حضور ابوالقاسم فنائی، اردشیر منصوری و حسین کمالی عقل‌اندیشی‌های مولوی مورد واکاوی قرار می‌گیرد. محمدرضا مختار نیز اندیشه مولوی از خرد مزدایی تا عق عقال را مطرح می‌کند.

بخش کارنامه که در هر شماره به پرونده یکی از مولوی‌پژوهان نظر دارد، در این شماره به بررسی اندیشه‌ها و آثار علامه جلال‌الدین همایی پرداخته است. این بخش شامل نوشتارها و گفتارهایی از علی‌اشرف صادقی، سیدمهدی نوریان، اصغر دادبه، حبیب بشیرپور، نصرالله پورجوادی، جلال‌الدین کزازی و پیمان طالبی است.

بخش همسایه مروری بر حضور فرهنگی و معنوی مولانا در انگلستان دارد که شامل مطالبی به قلم محمود جعفری دهقی و مسعود فرهمندفر و گفت‌وگو با حسن جوادی و آلن ویلیامز، ایران‌شناس و مترجم مثنوی به انگلیسی است.

بخش هفت اقلیم شامل گفت‌وگو با قطب‌الدین صادقی درباره نمایشنامه سحوری و نیز گفت‌وگو با فاروق کیانی در خصوص الهامات مولانا در رقص‌های آیینی است. همچنین رضا خرم در این بخش از تأثیرات مولانا بر موسیقی همایون خرم سخن گفته‌است.

در بخش نقد حال، حسین وحدانی، مهدی کمپانی زارع، قربان ولیئی و محمد شریفی از مواجهه‌شان با زیست‌جهان مولانا گفته‌اند.

در بخش قفسه، محمد فنایی اشکوری به نقد دیدگاه محمدرضا شفیعی کدکنی درباره ماهیت عرفان در کتاب «زبان شعر در نثر صوفیه» پرداخته است و کتاب زیبایی‌شناسی صوفیه به قلم سیروس علی زرگر توسط علیرضا رضایت معرفی و ارزیابی شده است. همچنین در این بخش تازه‌های نشر در حوزه عرفان و مولوی‌شناسی معرفی شده است.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
بر اساس این خبر، طبق روال هر شماره، خلاصه مجله به سه زبان انگلیسی، ترکی و عربی، در انتهای مجله در بخش چکیده آمده است.
 
بالا پایین